Šutanovac i pravosnažno oslobođen u aferi Pašnjak

Ostavite komentar


  1. Samo dokaz sumraka pravosuđa i količine aktivista i kadrova DS u toj instituciji ,nikada niko i nije tvrdio da Šutanovac nešto prikriva, nego kako je neko građevinsko zemljište uknjižio u pašnjak.

  2. A sudije je postavio još Tadić dok je DS harao Srbijom, velika nepravda je ovom presudom učinjena građanima Srbije, time se šalje poruka da svako može da mulja i ostane nekažnjen.

  3. To je retka stvar da se osudi javni tužilac.Na moju prijavu Tužilaštvu u Zrenjaninu zbog nezakonitog zapošljavanja i otkazivanja radnika i primanjem državnih subvencija,za vlasnika preduzeća "Gomex" iz Zrenjanina,Tužilašzvo u Zrenjaninu mi je odgovorilo,da za taj slučaj nije nadležno.Tu se vidi ista stvar kako se režim politike meša u pravosudje,koje umesto da radi po zakonu,primenjuje politički sistem zataškavanja kršenja zakona.Za objašnjenje, -"Gomex" je iz Zrenjanina ul.Miletićeva 27 a.

  4. Sad je sud pravilno presudio i nije bilo politickih pritisaka, kao sto 2001 godine DOS nije legalizovao kriminal da bi od zatvora spasio Lubisu Buhu Cumeta. Ako nije cist kriminal da kupite pasnjak u sred Beograda, pa se jos smejete gradjanima Srbije sto lose zive. Sad me tek ne cudi sto je DS spala na 4% i sto Sutanovac kod Jankovica mora da glumi dvborsku ludu samo da bi presao cenzus i ostao na celu Stranke.

  5. Nisu ga bez razloga sada os;obodili, od sada ce morati da rovari po opoziciji u korist Vucica. Tako stvari funkcionisu u Srbiji, zar ne?

  6. Ovo je jako lepa vest, treba čitati šta piše između redova. Bezgrešni Šutanovac je napravio privatni dil sa Pametnim Velikim Vođom, a na tasu je budućnost DS-a…

  7. Znajuci kakav je Sutanovac sigurno je postojala neka prevara tako da mi je ova presuda sumnjiva i iskreno se nadam da ce cela garnitura DS-a zavrsiti u zatvoru!

  8. Auuu sada tek po vama postoje"brojni politički procesi u zemlji", pa Vam žao i građana Srbije, pa ste jadani pretrpeli čak i duševni bol… evo sad ću početi da plačem nad tako nesrećnom sudbinom vašom što vas snašla , lopino jedna lažljiva izdajnička! Sve ste prodali i uništili u ovoj zemlji što se uništiti moglo…od svega pravite procese i afere a dok ste bili na vlasiti nije vam nikog bilo žao, samo ste gurali po džepovima… sve dođe na naplatu, sve… ništa se ne bojte…

  9. Ne moze gradjanin da odgovara za neazurnost Republicke geodetske uprave koja nije blagovremeno nekadasnji "pasnjak" preimenovala u gradsko gradjevinsko zemljiste. Takvih propusta je sijaset u katastrima nepokretnosti. Sud je doneo ispravnu odluku.

  10. Počinje procedura naknadne istine.Ako je oslobodjen zbog pašnjaka možda je kriv zbog livade, ili je sudija nešto pogrešio, ili su advokati prevaranti, ili mu je kriva kičma ili … samo jedno može biti-Šutanovac mora biti kriv i svaki predsednik i pripadnik demokratske stranke mora biti kriv.Zato ih treba svuda tući jer ako mi ne znamo zašto su krivi znaće oni sami ili naći će se već nešto.Niko nije a da za nešto nije kriv.

  11. cekaj bre sada je sud ok 🙂 hahah ovo je ko gotovina ramus i naser sto se kunu u haski tribunal 🙂 svi znamo sta je prava istina…

  12. Ovo je samo jos jedan dokaz da to sto sadasnja opozicija proziva vlast da je sudstvo rezimsko pada u vodu. Znaci da sudstvo nije rezimsko i korumpirano kakvo je bilo u vreme kad je Dragan Sutanovac i DS bili na vlasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.