Šutanovac: Pojedinci iznenađeni kada su videli svoje ime na spisku

Manipulacije sa listom javnih ličnosti koje su dale podršku Aleksandru Vučiću

Ostavite komentar


  1. Dobro je da je ova plejada ,,umetnika,, poput, cece, kemisa,lukasa,skoricke…. uz SNS bio bi veliki problem da su uz DS, neki ljudi se ogradjuju od toga da su podrzali SNS, sto se moze videti iz komentara, i treba javno da se ograde da ih se sutra deca ne stide. Ovi iz ekstrade se niceg ne stide oni i nemaju obraz.

  2. Sule, ja sam radio u Vojsci kad si ti bio ministar. Niko te od nas nije trpeo i ne verujem da te iko podrzava. Naneo si nam mnogo stete, a vrhunac svega je bilo (posto sam otisao u penziju) kad si nam na nezakonit nacin oteo deo penzije. Tvoj promasaj je nadoknadila tj. isplatila ova vlast.

    1. Ja sam bio u vojsci tad, a i još uvek sam. Da imaš ikakve veze sa vojskom (a ne sa SNS-om) znao bi da to što pričaš nije istina. Šutanovac nije bio ko zna kakav ministar, ali Vulin, pa o tome je smešno pričati.

    2. Vojska ne bi smela nikoga da podržava. Vec da brani ustavni poredak. A kada je Maja Gojkovic raspustila skupštinu (državni udar blago rečeno ) pred prošle izbore trebali su da isteraju tenkove i uvedu vanredno stanje. Danas u Srbiji nema slobodnih izbora, ucene, lažna obećanja i veliki pritisak na birače.
      Laž i pljačke niko ne osuđuje, narod se obmanjuje svakodnevno.
      Dokle više? ????

  3. Osim Srete Malinovica ne podrzava te Sule niko vise iz Vojske Srbije. A Sreto je poznat nama, koji smo radili u Vojsci, kakav je general i kako je dobio taj cin. Kad je trebalo da ide da brani svoj rodni kraj (BiH) bio je manji od mahovog zrna i nigde ga nije bilo. A sada usta ne zatvara kako je on nekakav heroj. Bolje da cuti da mi kolege ne progovorimo o njemu.

    1. Ni ti nisi nikad radio u vojsci, inače bi znao ko je general Malinović. Raspitaj se malo kod bot koordinatora, kad sledeći put budeš pisao komentar, da bude nešto smislenije.

  4. Mog supruga i mene telefonom su zvali iz stranke SPS i zahvalili se na datoj podršci i rekli mi pod kojim su brojem na glasačkom listiću a nigde nikada nisam nijednoj stranci dala niti potpisala podršku. Za mene su svi isto pakovanje a drugo ili ko zna koje novo izdanje.

  5. Ovi sa liste su pravi umetnici ! Kao Ceca! A tek profesori ! Na nivou zadatka odbrane lika i dela Sinise Malog ! Bravo inteligencijo nasa !

  6. Naneo si nam mnogo stete, a vrhunac svega je bilo (posto sam otisao u penziju) kad si nam na nezakonit nacin oteo deo penzije. Tvoj promasaj je nadoknadila tj. isplatila ova vlast.

    1. Vidi ovo, „mara“ je „Miodrag“ ili obrnuto, a možda su oboje „ostali bez penzije“ u vreme Šutanovca (mada svi znamo ko ovde potkrada od penzija). Botovi kad ste već dobili zadatak da „tretirate“ Danas, hajde to malo ozbiljnije. Ozbiljna novina traži ozbiljno botovanje.

  7. 40 hiljada gradjana grada Cikaga juri Dzordza,sto hiljada prati sta ce se desiti!

  8. „… 27 penzionisanih generala i pukovnika, od kojih je bar trećina prethodno podržavala Demokratsku stranku…“ Подржавали су ДС док је био на власти, а сада, природно, подржавају СНС. Било би сумњиво да је другачије…

  9. U nekom carstvu su svi mrzeli cara zbog njegove okrutnosti,samo je jedna baba ponavljala:Nek’ nam je car živ i zdrav-,kad je dovedoše pred Cara da objasni svoju naklonost,ona reče:Ja sam ,sinko živela i za vreme vladavine tvoga dede,pa tvoga oca i tako, nek’si nam ti živ i zdrav.
    Naravoučenije:Uvek dolaze gori,pa neka su nam ovi živi i zdravi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.