Šutanovac: Vulin nikada nije govorio istinu

* Snimak RTS-a izazvao obilje komentara na društvenim mrežama kako je ministar odbrane uhvaćen u laži * Šutanovac: Vulin već decenijama ne govori istinu
Na snimku emisije RTS od 1999. godine tadašnji čelnik JUL-a tvrdi da je služio vojsku, a samo dan ranije rekao da ga je vojska odbila zbog velike dioptrije

Ostavite komentar


  1. Secam se doba kada sam ja trebao daidem na otsluzenje vojnog roka. Ja sam na ponos to i obavio. Medjutim secam se i onih slucajeva kada su mnogi izbegavali sluzenje vojnog roka pa sam odjednom "saznao" da su neki moji poznanici bolesni od raznih teskih bolesti medj kojima i od dusevnih bolesti. Docnije sam na svu srecu saznao da su opet zdravi.

  2. Sutanovcu je bolje da cuti,jer se on jedino razume u kupovinu satova i nista drugo.

  3. Kada neki čeknik DS kaže nekom da ne prića istinu isto je kao kada bi neko sa katarakrom prozivao nekog što je razrok.Kada on i kolege tako pričaju oni ustvari optužene priličnio aboliraju,jer njima više niko ozbiljan ne veruje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.