Ako ne bude nekih nepredviđenih okolnosti, što se desilo poslednjeg radnog dana protekle nedelje, kada je trebalo da nekoliko ministara poseti Leskovac i Vlasotince, sutra će zvanično biti otvorena deonica magistralnog puta od Vlasotinca do centra Jablaničkog okruga. Na samom ulazu, odnosno izlazu iz Vlasotinca, proteklih dana užurbano se privode kraju radovi na putu M9 u dužini od 980 metara čija je vrednost 58 miliona dinara.

Put od samog izlaska iz Vlasotinca do Južne Morave, u dužini od pet i po kilometara, koji je nazvan „magistralom snova’’, završen je prošle godine. To je najkrupnija investicija u poslednjih pedeset godina vredna dva miliona evra, a okončanjem najnovijih radova biće obezbeđen bezbedan prevoz na ovoj izuzetno opterećenoj deonici, koja povezuje više opštinskih središta juga Srbije sa ostalim delovima zemlje.

Javni radovi

Ove nedelje bi u Leskovcu trebalo da budu uručena 22 ugovora u iznosu od 91,5 miliona dinara za sprovođenje javnih radova na teritoriji grada Leskovca i u Bojniku, Lebanu i Medveđi. Ugovori će biti uručeni i u Vlasotincu za javne radove radova u toj i susednoj opštini Crna Trava. Takođe, ove nedelje, na mestu Bunibrodske livade, trebalo bi da počnu radovi na regionalnom vodovodnom sistemu Barje, a iz NIP-a će biti uloženo 30 miliona dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari