Svadbarski kupus – tradicionalni gurmanski specijalitet za koji će vam svi tražiti recept

Ostavite komentar


  1. E ovo je dobar ručak. Nema svadbarskog kupusa bez velikog zemljanog lonca i dosta svinjske masti, tu pored svinjskog mora biti i junetine , suvih rebara dimljenih i to mesnatih rebara , slanine dimljene , jednom otići pre nego što počne truba u Guči i videti kako ga oni spremaju , tamo sam jela najbolji svadbarski kupus , u kućnoj varijanti mora se kuvati i na ringli a pri kraju staviti ga u rernu da bi ličio makar malo na taj iz Guče . Onaj njihov je fantazija .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. decembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.