Svaka diktatura ima svoje čari i svoj šarm

Dragoljub Ljubičić Mićko i Voja Žanetić, umetnici, satiričari i "dva slova iz PLJiŽ-a", o novom serijalu popularne emisije, ali i svemu što čini našu realnost

Ostavite komentar


  1. Ovim putem saljem iskreni pozdrav i zahvalnost ovim umetnicima koji su nas bezbroj puta posteno zasmejali.

  2. Ajde da smejemo! Nemoj samo da omanjujete,grdice Vas suplji bataljon,a to je opasnije od cvrga koje moze da lupa ulicarski bataljon.Sve zbog nase karakterne lobotomije potpisivanja prstom.Azoterija,pedanterija,ljudska ljubav. Trojka ili trica ubica?

  3. Satira je nastala u naša najteža vremena,što se tiče savremene satire njeni dani tek dolaze kaže:

    Očekujem da šef baleta u Narodnom postane Djuka,Presednik komisije za verifikaciju diploma Diplomislav Nikolić,marijan da udje u žiri za mis Srbije ,toliko prostora i ne uradjenih stvari na RTS da se vrate Tomy end Jery kao najistinitiji deo programa …..

  4. Najlepse zahvaljujem svakom od tri slova na odrzavanju mentalnog zdravlja cele nacije.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.