Svaka Vučićeva izjava me vređa i tera na pobunu

Slobodan Boban Mirović, građanin koji na proteste "Jedan od pet miliona" ide uprkos invaliditetu

Ostavite komentar


  1. poštrovanje bobane imaš moju podršku u svemu. Ovi što sada vladaju nisu normalni ljudi u celoj državi Srbiji.

  2. Kako covek lepo govori: smisleno, odmereno i mudro. Takvi nam trebaju u vrhu protesta.

  3. Neka ga saslusa lepo, videce da nema potrebe za pobunom. Covek samo zeli dobro ovoj zemlji.

    1. Mudro čovek zbori.Jedino se ne slažem sa njim kad kaže da su mnogi snsovci zastraseni pa ne smeju da se bune.Ne,oni ćute i ne bune se,jer im je jako dobro sa svim tim privilegijama.E,zato on ima toliku podršku.Lukav je,znao je koliko i koga da podmiti.Sirotinja se zadovoljila sendvicima i sitnim poklonima,a ovi malo pametniji,e oni su dobili položaje.Namučićemo se mi još sa svima njima

  4. Ko nece da cije predsednika nek pogleda njegove odlicne rezultate koji ozdravljuju Srbiju!

    1. Tijana molim te prosvetli nas nepismene i kazi nam sta je tvoj voljeni Vucic uradeo za sedam godina osim sto mjegov brat reketira pola BG-a osim sto je srusio sta je srusio osim sto je smanjio zvezdin dug (nikom osim Terzi I Covicu nije jasno kako) osim sto je digo iz pepela jos jednog Srpskog velikana Zeljka Mitrovica da ne zaboravimo i jednog vrsnog novinara Vucicevica…..

    2. Tijana, molim te pogledaj video kako se uništava Fruška Gora, BG, reke, banje…Gradjanima porezi na sve i svašta..a strancima subvencije i do 28000 eura po radniku, pa ključ u bravu kada to potroše..Sve te kobojagi imvesticije smo platili mi gradjani prodajući Srbiju..U rukama Emirata hiljade ha polj zemljišta koje su dobili ispod cene i pod državnom tajnom.Voćnjake kod mog sela kupili za jednogodišnji rod jabuka…šta je sa PKB? Dobili i 17000 ha zemlje oko BG, uključujući gradjevinsko zemljište i za izgradnju puteva..koje naša vlada sada posle samo 3 meseca treba da otkupi za 20 puta veću cenu…To što je tebi dobro to je samo zahvaljujući što je drugima loše! Tijana , razmišljaj glavom svojom a ne Vučićevom! Njegovi računi u Emiratima su prepuni dok se nama prazne džepovi..

    3. Savetuješ ovom slabovidom čoveku nešto da pogleda..? Verujem da ćeš dobro proći u životu.. ovom ili onom..

    4. Da li ste vi upravo napisali slabovidoj osobi da POGLEDA rezultate?
      Mislim da imamo BOTovskog radnika meseca.

  5. Kako je ogavno biti bot na ovakvom postu… makar ovde nas zaobiđite! Ne trebaju nam laži u koje ni sami ne verujete. Imajte malo stida.

    1. Sta se cudite, pa taj bot kao i njegov sef sprdaju se sa svima u Srbiji a pogotovo sa invlaidima. Sacuvaj boze kakvi su to ljudi.

  6. Eh, kad smo spali na to da skoro potpuno slep čovek vidi bolje i dalje od onolikih botova sa oba zdrava oka! Oni su živi dokaz da ništa ne vrede zdrave oči akd nemaš zdrav mozak. Za njih je i izmišljena ona izreka da nema slepljeg čoveka od onog koji neće da vidi, ni gluvljeg od onog koji neće da čuje!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.