Sve brojnija neosnovana hapšenja i osude

Ostavite komentar


    1. Nisu,jer ih nije ni bilo,ali imas na Balkanu Mila koji napada i SPC i obicne gradjane.

  1. Stigao Putin u Srbiji.dobro ucimo kako se ponasa u „demokracije“

  2. Opozicija da obeća da će lustrirati sve sudije koje su sudile mimo zakona i procedure!

    1. Ne samo političare, sudije i tužioce, nego i celu policiju. Od portira na gore.

      1. Svu policiju pod hitno raspustiti, ovako demokratski nastrojenom narodu je nepotrebna.. medju nama nema lopova, kriminalaca, siledzija, u saobracaju smo najbolji u regionu i sire…stvarno zasta ce nam policija?
        Mlati posteni narod koji je doneo cvece da okaci na vrata skupstine, kamenje da se takmice ko ce dalje i preciznije da dobaci..
        Pricamo i citamo kako je neko psu prebio nogu, danima se zgrazavamo nad tim i to opravdano, a ona devojka dzilitnu kamen u pravcu coveka od kog ce sutra traziti da je zastiti od siledzija koji su uvezeni, jer mi nasih nemamo.
        Sve neke dobrice…
        A to sto nam zatvaraju granice svi oko nas a avionima ukidaju letove, ne pitate se zasto?
        Sami smo sebi napravili kavez, u koji ne mogu da udjem jer sam trenutno vanka. Ovde u Kanadi ste ga ugasili, da se svi pretvorimo u Novaka ili Teslu ne mere nas oprat.
        Nastavite sa rusenjem, sve ste to vi podigli…
        Udruzenim snagama sto rat, poplave svake trece ili nekima svake godine, samorusenje za Slobodu svake sedme osme godine…jos nam fali zemljotres i onda ce nam prosecna plata i penzija biti kao u EU.i
        Puni smo narodnih umotvorina, jedna je mozda sada prikladna za reci: „sto vosa vise buce, sebi na rogove tovari“.

        1. E moj Dusane, zivis u Kanadi ali bolje poznaje stanje u Srbiji nego mi koji smo osudjeni na zivot (mozda je umiranje adekvatniji izraz) u Srbiji. Naravno ti znas da nije tacno ali mi smo u ubedjenju da je policija leglo kriminala i korupcije i da cestiti gradjani imaju velikih razloga za strah od vrle srpske policije. Ako nam zatreba njihova pomoc necemo je dobiti.

  3. Dajte ifentifikujte ove batinaše sa slika da vidimo ko su nam komšije!

  4. A Pasalic cuti. Sigurno mu je zao sto sad nije ono sto je bio- sudija za prekrsaje. Ala bi se taj u ovoj situaciji „namlatio “ kazni . Ovako, kao zastitni gradjana moze samo da zakljuci da nije bilo „sistemskog“ prekoracenja ovlascenja od strane policije. Treba ukinuti instituciju ZG jer radi za vlast, a trosi narodne pare.

  5. Zadnjih 10tak godina ubrzano priman i ubacivan u policiju ogroman broj sns.ovaca u redovw policije i sav staresinski kadar je iskljucivo preko stranke sns, tako da policija nije policija vec sns vojska. Penzionisan sam policajac i to je strasno sto su uradili sa policijom, napredovanje kroz podobnost kriminalnoj stranci ne kroz strucnost i rezultate, horror

    1. Poslednji strucnjak u miliciji je bio zaposlen za vreme Tita. Sve ovo kasnije, ukljucujuci i policiju nema apsolutne veze sa institucijom koju predstavlja. To je privatna banda par mocnika. Trebalo bi da te je sramota gde si proveo radni vek, mene bi na tvom mestu bilo i zato bih cutao, ako nista drugo.

  6. Ovi su prevazišli i Pinočea. Sledeće će biti stadioni samo da se završi prvenstvo!!

  7. Navijači, to jest huligani su rak rana Srbije. Država ih čašćava državnim poslovima. Bruka i sramota. Nećete uvesti diktaturu, iako se trudite iz petlji žila.

  8. Ljudi, shvatite već jednom: sve ovo je uzalud, kakvi protesti, kakvi bakrači…ova bagra će otići jedino kad bude fizički prisiljena na to, a valjda znate šta to znači…da sad ne idem u detalje…na žalost, tako mora, nema druge varijante!

  9. Objavite slike i imena tih batinasa i clanova „prekih sudova“. Imena i slike da narod vidi ko mu kroji kapu.

  10. Dok su trajali nasilni protesti svi su govorili da su to Vucicevi huligani.Nakon sto je policija pohapsila neke od tih huligana onda ovi iz opozicije traze da se hitno puste na slobodu.Dakle,Vucic je doveo huligane na protest da napadaju policiju.Onda je policija pohapsila te huligane koje je Vucic organizovao.Onda opozicija trazi da se ti isti huligani puste na slobodu.Bog me ubio ako ja ovde ista razumem.

    1. Da ti pojasnim, policiju su provocirali huligani ali nisu oni hapseni. Hapseni su i premlacivani oni koji nikakav otpor policiji nisu pruzali. Huligani i policija su, cim se dim od suzavac razisao, otisli da zajedno proslave.

  11. Hapsi naša narodna milicijo. Hapsi sve redom. Ma ne valja ti ovaj narod uopšte. Sve treba da pohapsiš. Treba da zameniš ovaj narod, nekim drugim boljim, i poslušnijim. Treba nsm narod dobar i poslušan kao iz Domanovićevog Mrtvog mora, ili Dange ili Stradije.

    1. Pogotovu ako je taj čovek pametniji nego sva policija i vlada u Srbiji.

  12. Deca Balavci treba da Jure Devojke
    A ne da Prave Nerede i to još kakve Nerede
    Razbijaš Rušiš Pališ napadaš Policiju
    A ovaj takozvani Talentovani
    Ako jeste šta ce Tamo
    Osim ako Prodaje Talenat kako se Demonstrira sila i bije Policija
    A sad ta vaša takozvana Zajednica Oseca Grizu savesti pa brze Bolje da se Reaguje
    Da ih Puste da mozda Slucajno ne Procuri ko je bio Glavni za nerede
    Jer za par dana ce poceti da pricaju i prepricavaju
    Pa ste se uplašili
    A Deca nek se malo Rashlade odmaraju
    Nece njima Policija Ništa kako Neki Misle da ih Biju i Maltretiraju
    To su lazi i neko od tih Lazi Zivi

  13. Srbija sve vise lici na Juznoamericke diktature i njihove eskadrone smrti Juznoamerickih diktatora Perona,Pinocea,Caveza,Vargasa,Madura……

  14. Nisu ove grubosti ržimske policije slučajnost, setimo se da su sinhrono dva ministra (socijalne politike/!!!/ i policije) dali javne izjave da se sa demostrantima mora postupati odlučno, maltene rečeno bez milosti.

  15. Kad čitam ove vaše komentare imam utisak da vas je barem 5.000.000 koji ste protiv Vučka,nije mi jasno kako je on dobio izbore. kad je trebalo da glasate imali ste preča posla a sad kmečite ko deca

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.