Sve više socijalno ugroženih

Kragujevačka uprava daje 37 miliona dinara za Narodnu i Đačku kuhinju

Ostavite komentar


  1. Kažu da Diploma traži od Vučića, da ako ga ne kandiduje ponovo za predsednika, da ga postavi za ambasadora u Moskvi, a da njegovog sina Radomira, koji je takođe nosilac brze diplome kao i otac i koji je za nepune dve godine upropastio Kragujevac kao oktroisani gradonačelnik, postavi za premijera.

  2. Onaj Verko se svojim zadnjim mandatom jeste izblamirao,i to najviše zbog onih koje je okupio oko sebe.Ali i najgori Verko je 300% bolji od ovog mutavka što na izborima nije smeo da stavi svoje ime na listu,nego se zaklonio iza Adolfa Vučića.Radomire pozdravi tatu i poruči mu da ima nas još koji znamo da je krao struju 1996 u vašoj kući u Šumaricama,i da je sramota da takav čovek bude na čelu džave.A Vučić takođe zna za tu kađu ali je to pećutao što ga čini saučesnikom,ipak su oni ista banda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.