Sve više spekulacija da je odgovoran ljudski faktor

Uviđaj u Tehničkom remontnom zavodu „Medna“ još nije okončan

Ostavite komentar


  1. Gospodo novinari, pisem ovo po treci put jer mi ne objavljujete komentar i postavljam isto pitanje: Ko je naredio da se u nepripremljenim objektima sa nepripremljenim ljudstvom za tu vrstu posla i za NAJ VEROVATNIJE nepostojecom procedurom bezbednog rada za tu vrstu posla, izvode radovi razoruzavanja bojeve municije i ubojnih sredstava razlicitih proizvodjaca. Taj ko je potpisao ugovor i ko je dao nalog da mora da se radi ovako, MORA BITI U ZATVORU, a osteceni da dobiju pravicnu naknadu!

  2. Traaaaagedija je što su izgubljeni životi ljudi,ali,vidljivo je iz aviona,da je odgovoran čovek,ali na kom nivou,to treba istraga da utvrdi.Očigledno je da su stradali nevini,a odgovorni su "negde tamo".Prvi požar je moguć u svako vreme,sa ljudskom greškom ili bez",ali je činjenica da su svi nastradali,posle prvog požara,kada se pristupilo gašenju,bez provere o mogućnosti naknadnog požara i eksplozije,koja se upravo i desila.Bojim se da će na kraju biti odgovorni nastradali,kao i kod helikoptera,a oni drugi će se proglasiti nevinim.Tipično za nas.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.