Tekst obrisan na zahtev sagovornika

Ostavite komentar


  1. Vole Srbi da krse preporuke (pa i zakone) uz ono nase „nece valjda“ ! Svi koji se sada nalaze po bolnicama SU BAS OVI „NECE VALJDA“ SUGRADJANI! Ne bih ja njih ni primila na lecenje !

  2. Daj otkaz, prijatelju, i odmah se iseljavaj iz Srbije sa celom porodicom!
    To vazi i za sve ostale medicinske tehnicare i lekare, i za sve ljude koji ovde zive. Ukoliko neko uopste hoce jos, a posebno u ovakvoj situaciji. da primi uboge gradjane Srbije.

    1. Bas juce u „Danas-u “ bi naslov kolumne kolumniste Milosa Mitrovica pod naslovom : „Bistro ko boza“! E za ovu Todoru bi se moglo reci da je bistra ko boza ! Ako uopste zna sta je boza ! „Pametniju“ glupost nisam odavno procitao , od ovog njenog komentara . Pa ne moze covek reci da je sve u redu , kad nije . I zbog toga treba da se seli iz Srbije ? „Pametno“ nema sta !

  3. Na korak smo od uvodjenja smrtne kazne za kriticare korupcije, lopovluka, diletantizma, nepotizma, idiotizma… u drzavi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.