„Ulice će danas biti bezbedne“: Ana Brnabić dala zeleno svetlo za održavanje Prajd šetnje

Ostavite komentar


  1. A zabrana MUPa i Ustavnog suda… sve ćemo to da preskočimo? Je l’ takav dogovor sa Vulinom ili šta? A premijerka podržava ignorisanje i odluke MUPa i Ustavnog suda? Europrajd ruši društveni i državni poredak ignorišući odluke državnih organa. Nije u redu.

  2. Vidim da neko drugi vodi Srbiju ane njeni političari,počevši od predsednika pa preko premijerke,više nismo država.

  3. Kao da ne znamo ko je organizovao incidente na prajdovima pre 2012. i ko je smirio protivnike prajda posle toga. A zašto sada takovo protivljenje i crkve, e to treba pitati ko je naredio da je došlo vreme da se sa puta ne skrene. Sve je jasno, samo su neki navikli na laž a neki je ne podnose.

  4. Uf kakvo iznenadjenje, a svi su znali za scenario. Losa gluma, pomalo amaterska, na nivou pozirista u mesnoj zajednici. Neznata da osmisljavate, nekako ste bezidejni, prazni, samo kopirate ali ni to ne radite dobro jer izgleda ne razumete originale. Niste elita.

  5. Kakve laži slušamo sa TV-a ! Brnabićka jača od svih , države Ustavnog suda, predsednika … Pa šta je sad ovo. Što nisu u gradu EU? Jadni li smo mi

  6. Ovaj haos je napravila ova vlast. Nezavisno od toga ko šta misli o Evroprajdu, postavlja se jedno pitanje: kako to Brnabićka kao premijer ne poštuje rešenje MUP-a kada je to ministarstvo deo njene Vlade. Zašto se stalno naglašava da mi ne reagujemo na pritiske Istoka i Zapada, kada ambasadori određuju da se ne poštuje odluka nadležnog državnog organa!? Ko ima bilo kakve koristi od zabrane ili dozvole za šetnju prajda? Kakva smo mi država u kojoj se ne zna ko odlučuje i ko poštuje odluke. Stranci nas ne tretiraju i smeju nam se, a odluku MUP-a ne poštuju ni učesnici litija. Ispadosmo neozbiljni u očima stranaca ali i naših građana, a videćemo još večeras da li smo i zagriženi netolerantni ekstramisti.

  7. predsednik je pljunuo u lice i narodu i crkvi institucije su mrtve , neko mora da odgovara

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.