Svetlana Bojković: Kao da im život zavisi od Rio Tinta, fantomski pokreti dižu nadgrobni spomenik Kusturici, to je zlo

Ostavite komentar


  1. Pa radi se o milijardama eura. Tu se kusur broji u desetinama miliona. Sta je problem da nađeš nekog nepismenog idiota da ti napravi fantomski pokret, ako imas toliko para? Cudi me da nemaju pola drzave na platnom spisku. A ček…

  2. Tako je, Ceco! Moramo se boriti i izboriti. To je naša dužnost kao građana ove zemlje, kao roditelja, najposle – kao ljudi. Ne dajmo da nas zlo nadvlada. Nema kopanja!

  3. I ko je od dicnih promotera stao uz Kusturicu ? Sram vas bilo intelektualci, slobodni ljudi, gradjani ! Fuj srpski kukaveljici !

  4. „..Kao da im život zavisi od Rio Tinta,..“
    – U medijima je više puta pomenuto da je ta firma za „podršku projektu“ iskeširala povelike novce a demantija toga kao ni detalja nema…

  5. Планетарног интектуалца нечастиви називају пропалимредитељем који је већ спречио загађење Рзава ,најчистије реке Србије када ау планрали да отворе рудник калаја у простору где је он направио храм културе. ХВАЛА МУ
    Проф.енергетике ХИЛАНДАРАЦ

  6. ОПРОСТИТЕ ,радило се о никлу а не калају и у праву је ЕМИР да је Коштуница спречио отварање рудника .

  7. А где сте Ви г-ђо били до пре неколико година?Те депоније нису од јуче,загађење ваздуха такође није од јуче,бацања смећа кроз прозор из зграде је у Србији олимпијски спорт.До скора Вас то није занимало јер сте уживали у најчистијој држави Европе и нисте се оглашавали и нису Вас такве вести дотицале а власт вам је и те како одговарала.Наравно,после одређених кадровских промена,и у љутњи на своју власт,сетили сте се депонија поред којих деценијама пролазите,литијум који није ни у најави а тамо где сте Ви били ускоро почиње са копањем и да не набрајам више.Опростите,али нисте искрени у свом активизму.Ако нисам у праву, а јесам рекао истину, сада остаје само питање Вашег мотива.Није фер према овом народу,јер сит гладном никада није веровао.

  8. Umetnica, dobar čovek, istinski voli zemlju i narod – zna ona sve što treba da zna i mnogo, mnogo više od političara sa lažnim diplomama i lažnim rodoljubljem i trulim srcem i mozgom. Kamo sreće da hoće da bude politički vodja.

  9. Bravo , draga naša Ceco, mi obični građani , nismo političari ,ali se valjda svi razumemo u to šta je i koliki je značaj : zdravo, ne zagađeno zemljište, voda i vazduh kao glavni izvori za normalan život

  10. Velika glumica, Velika dama, dobra i pravedna!
    Kada smo čuli ko Vas proziva u skupštini, pozlilo nam je od tih jadnih ulizica koji ne koriste svoj mozak. Već smo im imena zaboravili, Ceca je večita i njene briljantne uloge ostaju zauvek

  11. Mozda im i zavisi u bukvalnom smislu.Ako se za taj Rio Tinto povezuju cak i gradjanski ratovi sta je tesko da se obracunaju sa onima kojima su dali pare za lobiranje.Druga stvar je ko zna sta je sve jos iza tog Rio Tinta kakve muljaze izmisljene za kradju novca od naroda.

  12. Bravo Ceco. Tvoja aktivnost je za svaku pohvalu. A onima koji svakom aktivisti treže neke mane poručujem da su zlobni i pakosni. Ako hočeš biti čestit trazi prvo ono što je dobro u jednom čovjeku.

  13. Podrška !
    Pobunimo se ! Nedajmo !
    Oni jesu pod pritiskom spolja, al’
    ceo narod je pod njihovom silom!
    Okupirane institucije, nema države !
    Srbija je biti il’ ne biti !

  14. Polako počinje da se osipa, jedan po jedan napuštaju vožda, ostati će mu samo Mile…. Ide Mile sa još jednim drugom….

  15. Veteran,deponije su postojale i ranije,ali ovako drsku,agresivnu ,lopovsku vlast nismo!

  16. Krajnje je vrene da svi misleći ljudi ustanu protiv ovog ZLA i ovog bolesnog uništavanja lepe nam Srbije.

  17. Ti „kopaćemo“su Vučićevi FANTOMAŠI!!! Sava mala itd.!Vidimo se na igranci!!! Doći će I vama kraj kabadahije

  18. Svaka vam čast! Civilizovani! Ljudski život za zajednicu! Zaboravili kriminalci da dolazi mladost i idemo sve da uništimo! Podrška!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. i 27. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.