Svetlana Bojković na protestu protiv litijuma: Naše okupljanje je isključivo ekološko, vlast nam pripisuje državni udar

Ostavite komentar


  1. Svim srcem uz vas,do potpune zabrane rudarenja u zemlji ,koja je jedino što.imamo!!!

  2. Možda sam „staromodan“, ali politikom (a ovo jeste političko pitanje) treba da se bave profesionalci, a ne glumci i pevači. I da ne bude zabune, protiv sam bilo kakvog rudarenja koje će ovako devastirati zemlju.

  3. Живим за тај дан да испратимо све загађивање са ових простора који нас опљачкаше,унизише с сада се спремају и да нас позрују. Продаје нам земљу ко да је од оца наследио а ми то мирно ко да смо у секти да гледамо.Највећа брука у историји ове напаћене земље

  4. Да ли може било ко да ми одговори шта се то у ПРАКСИ променило у вези копања и рударења и прераде литијума у односу на пре двадесетак година када је Рио Тинто доведен у Србију. Само немојте да ми кажете да је доведен само ради истраживања.

  5. Elem, narod stvara i konstituiše državu. Narod donosi ustav. Nemoguće je da narod izvrši državni udar. Državni udar, odnosno udar na državu, dakle na narod, može da izvrši samo, i jedino, zapamtite, samo vlast!!!

  6. Зашто ових двадесетак година није било протеста а сада их има?

  7. Nego sta nego cemo da kopamo litijum, to sto imamo to moramo i iskopavati i na tome dobro zaraditi a pritom cuvati okolinu a moze i jedno i drugo!

  8. Svi smo protiv kopanja litijuma bez obzira na to čime se bavimo ; glumci , profesori , lekari , moleri , pekari ….

  9. Kao zena u godinama molim vas koluuubaaaroooo digni se ima vas jos bez clanske karte ovog zla gde ste sad koluuubarci stide vas se one kosti u crkvi u lazarevcu

  10. I na žalost, je u pravu. Ekologija je zavesa Vučićeve opozicije. Isti scenario i manipulacija naroda, koji je sit nepravde nakaradnih zakona. Pokušavaju da ga sruše, kao pre Miloševića. Ali ovaj je pametniji od njih. Sve službe su u njegovim rukama i teško nama svima. Ovome nema kraja

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.