Svetlana Broz o Šapićevoj inicijativi: Uvek neki dežurni četnički ideolog hoće da premesti Tita

Ostavite komentar


  1. ćopavog austro-ugraskog kaplara je još danvno trebalo izbaciti iz Srbije…na deponiju…a parcelu vratiti vlasnicima od kojih je konfiskovana, da bi se izgradila kuća smeća

  2. Tvoj deda je podelio Srbiju na tri dela i zašto je još uvek u Beogradu ili bilo gde u Srbiji.

  3. Тито је растурио Србију, а четници, какви год да су били, наши су..
    Живео је као краљ у комунизму, толико о једнакости коју је та идеологија пропагирала..Још нису враћене све виле у које су се његови неписмени саборци уселили као ослободиоци..

  4. To je bila jedina država Srba kada su svi bili u jednoj državi i treba da je slave kao vreme kada je narod bio napredniji od drugih država u okruženju! Tražiti zamerke u to doba primitivnih naroda na Balkanu je besmisleno, kada smo se mi doseljenici uselili u švapske kuće posle rata, mnogi su ložili parket i palili vatru na sred dnevnog boravka, toliko o tome, nisu bili ništa bolji ni drugi narodi sa područja Balkana…….sve sa časnim izuzecima da neko ne razume pogrešno!

  5. Zar je strasno odgovoruti n’a pitanje Gde je Draza? Odgovor kojobnije objavljen je bio n’a Djubristu istorije.

  6. Po svedocenju Ruzice Sokic, na jednom slavlju je sam Tito rekao da je jedino Draza bio pametniji od njega…A pitanje je, zasto je tako ubijen, da mu se ni za grob ne zna i gde je metalostrugar naucio tako dobro da svira klavir i uopste ko ga je poznavao kazu da je bio visokoobrazovan covek…A nas ucili kako je igrao sapca- lapca i gadjao prackom vrapca…Nesto tu ne stima.

  7. Немам лепо мишљење о Шапићу, али му је овде свака к’а Његошева.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.