Svetski mediji o protestima mladih u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Pomenuti su u stranim novinama, ali to ce biti sve, protestom ne mogu da ospore Vucicevu pobedu

  2. Mi ne idemo nikud, mi ne radimo nista, mi smo jedna hipnotisana gomila …

  3. Vučiću su dani odbrojani. Puštaju ga niz vodu i stranci samo još malo da ga zaljuljamo.

  4. Zapadni interesi nezadovoljni su Vučićevom saradnjom sa Istokom pa poturaju mlade zelene kao topovsko meso. Srbiji je razvoj trajno onemogućen zbog konstantnih podela i međusobnog podmetanja klipova u točkove. Postoje samo bahata politika, prizemna estrada i nešto malo jadnog sporta. Nema znanja, inovacija, proizvodnje, privrede, ekonomije… što je osnov napretka.

  5. Treba, mislim, citati " Informer ". Svakom PAMETNOM coveku je onda JASNO zasto Vucic treba da ode !

  6. Vi koji dolazite iz dijaspore za Uskrs kod svojih najmilijih. Mislite da nemožete ništa uraditi za svoju voljenu Srbiju. Ako baš ništa nemožete, možete bar ze vrijeme Vašeg boravka da kupujte i čitate dnevne novine Danas. Ja sam iz dijaspore i to uvjek radim, jer su ovo skoro jedine dnevne novine, da su u ovom mraku izdržale i svijetle. Srbija se budi, list Danas je objektivan i pravedan. Kupujte Danas i vidite da naša djeca umjesto transparenata nose Danas. To puno govori… Pozdrav za dijasporu idemo skoro u Srbiju i pomozimo Srbiji dok smo tamo…..

  7. "Deca sa pištaljkama" Samo da ne bude kao u Kijevu, kad su se prodavale iluzije. Bilo, ne ponovilo se nigde!

  8. Ja bih se zabrinuo da sam izabran za predsednika a narod mi pravi demonstracije. Mene je malo sramota, nešto nije u redu kada toliko ljudii protestuje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.