Svetski perači prozora: Manje poginulih nego što Vučić kaže

Ostavite komentar


  1. Neka se izvinio za svoju gresku, ni to ne moze svako. Gresku su docekali oni dokoni skupljaci politickih poena koji i tragedije za to koriste, a eto ne umeju da se izvine za nesto tako daleko gore.

    1. ttaj „dokoni skupljac politickih poena koji i tragedije za to koristi“ ne moze imati pojma da su sajtovi The Onion i Njuz.net rodjaci.

    2. Njegova najveca greska je sto ni posle 30 godina na vlasti, Seselja i Milosevica, bede i beznadja u koje nas je doveo, nema nameru da krene put Tadica i Kostunice. Eeee, … za to se ne izvinjava!

    3. To što priča gluposti iz dana u dan nikom ništa još se zamerio svetskom udruženju perača prozora a tek opravdanje da su mu preneli vest greškom, iz dana u dan iz greške u grešku a takav kadar tek dolazi da nas leči i decu da uči. kaže:

      To što priča gluposti iz dana u dan nikom ništa još se zamerio svetskom udruženju perača prozora a tek opravdanje da su mu preneli vest greškom, iz dana u dan iz greške u grešku a takav kadar tek dolazi da nas leči i decu da uči.

  2. To što se je priznao grešku je u redu i normalno jer greška nije mala.Poenta ove priče je u „stanju svesti“ unutar SNS-a gde činovnici odmah traže opravdanje koje će da pruže vođi pa čak i opravdanje za pogibiju dva čoveka. Mogu samo da zamislim sreću „savetnika“ kada je pronašao podatak o 10 sekundi i doturio ga šefu.Sa druge strane ni Predsednik nije naivan pa članova SNS-a na bitnim položajima u vladi ima kao da su manjinski partneri.Zna dobro Vučić sa kakvim kadrovskim potencijalom raspolaže.

  3. Ovo je vrlo dobar primer da Vučić laže kad god uhvati mikrofon. Dobro je za one naivne građane koji veruju da Vučić ne laže. I kao što vidimo to je potvrdio čovek koji se u to razume. Međutim, ne radi se samo o jednoj laži, tu je i velika obmana, odnosno “druga laž”. S kakvim pravom i zlim namerama on poredi drugi posao gde je predviđeni rizik mnogo veći nego kod građevinskih radnika. A gde je rizik manji, manje se i gine. Dakle, uporedio je dva neuporediva posla i plasirao tu drugu laž. Toliko lažljiv čovek na mestu predsednika samo gomila prekršaje za koje će morati da odgovara, a istorijski gledano biće primer za ceo svet šta se ne sme raditi i kako se ne sme ponašati na mestu predsednika.

  4. Oprostite ‘Namucenom’! Kao i uvek do sada, lupeta bez pauze, a sta i ocekivati od nekog ko nema ne jedan sat normalnog radnog staza u zivotu, a najbolje godine je stracio kao Radikal pod seseljevim repom … ?!

  5. “ To što sam ja ispao glup nije bilo iz zle namere, rekao je Vučić.“
    Hoćeš da kažeš da si ispao glup iz dobre namere?

  6. Zar ljudski zivot manje ili vise, znaci da je manja ili veca tragedija, gospodo iz svetske asocijacije peraca prozora ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.