Posle uspešnog početka na ovogodišnjem Rolan Garosu, tenisere Srbije očekuje naredna faza takmičenja a ljubitelje „belog sporta“ još jedan uzbudljiv dan. Pošto je u svom prethodnom meču lako savladao Kazahstanca Jevgenija Koroljeva sa terena, najbolje plasiranog srpskog tenisera Novaka Đokovića u narednom meču očekuje Japanac Kej Nišikori, međutim, ni ova prepreka ne bi trebalo da predstavlja veći problem srpskom asu pošto i u ovaj meč ulazi kao apsolutni favorit.

Viktor Troicki, koji je u ponedeljak obradovao sve svoje fanove savladavši Španca Tomija Robreda, danas igra sa Australijancem Karstenom Bolom.

U ženskoj konkurenciji, Jelena Janković se sastaje sa Kajom Kanepi iz Estonije. Najteži posao će imati Ana Ivanović, koja je na odličnom putu da se posle velikog pada na WTA listi i pauze vrati u staru formu i ponovo uđe u deset najboljih teniserki sveta, zato što u narednom kolu igra protiv Alise Klejbanove, Ruskinje koja je svojom odličnom igrom u više navrata pokazala da može da bude veoma nezgodan protivnik. Ove dve teniserke su već ‘’ukrštale rekete’’, i ukupan skor je 2:1 u korist mlade Moskovljanke.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari