SZS: Vlada i Ministrastvo hitno da razmotre uvođenje besplatnih udžbenika

Ostavite komentar


  1. To bi bila prilika za vlasnika ove partije, da pokaže, da i radi ono o čemu govori.
    Pošto do sada, za razliku od drugih, nije donirao ni jedan dinar za pomoć u borbi protiv Corone (Zašto? Dali je možda ipak u finansijskim problemima?), mogao bi dati primer i iz svojih sredstava (ako ih još ima) početi pomagati roditelje učenika.

      1. Ovi bi samo da bude besplatno kao oni brinu o gradjanima a dok su bili na vlasti ojadili Srbiju napunili svoje dzepove i sada misle da je narod glup

        1. Za natod ne znam da li je glup ili ne , za pojedince jr najbolji dokaz vaš komentar!

  2. PA NJIHOV VODJA TO MOZE DA IZFINANSIRA DAMO KAMATA JE DOVOLJNA COVEK SE NAKRAO DA BI MU OVO BILI POLITICKI POENI , ALI DJILAS IMA DUBOK DZEP NEMOZE DA DOHVATI KLJUC OD KASE LOPOV SE OZNOJIO DOK KRAO PA RATOVAO DA FINANCISKU POLICIJU NAREDIO IM DA NEDOLAZE KOD NJEGA POSTO COVEK VOLI FA NAREDJUJE I OVOM POLICAJCIMA(IMA SNIMAK)

    1. Bravo sve sto si napisao apsolutno je istina ali ce lopovima poput ovoga doci kraj i ostatak zivota im zelim da provedu u zatvoru

    2. Ono što se na prvi pogled da videti je da je i vama na polovoni trećeg razreda osnovne škole , kao i jaretu (čkalja) , baba potegla (umrla) i nije imao ko da vas dalje vodi u školu , stali ste sa daljim učenjem !

  3. Pimetno je da SZS ponekad pravi pogresne korake na politickoj sceni Srbije i neke stvari potencira u pogresno vreme kao i ideju o besplatnim udzbenicima.Nemam nista protiv njihove ideje o besplatnim udzbenicima ali su trebali da sacekaju pravo vreme bar dok prodje ova pandemija i iznesu je.Iritiraju uvredljivi ,prostacki i ne retko neistiniti komentari na racun SZS i Dragana Djilasa jer svako, ako je kako svi zelimo da se pohvalimo ,Srbija uredjena demokratska drzava ,ima pravo da prezentira svoju politicku orjentaciju i ima svoje misljenje pa i Dragan Djilas.Ne moramo da pratimo izlaganja politicara koji nam nisu po volji i nisu iste politicke orjentacije , jer nas niko ne prisiljava , niti ,da ih gledamo na televiziji, jer mozemo da promenimo tv kanal, ali ne moramo da ih vredjamo na vrlo grub i prostacki nacin, lecimo svoje komplekse i cesto sirimo neistine, gde god nam se pruzi prilika.Bilo bi lepo da je Srbija uredjena pravna drzava u kojoj svako moze bez straha da pokaze svoju politicku orjentaciju, iznese svoje misljenje a da mi koji smo protiv, svoje neslaganje izrazimo na daleko pristojniji nacin a ne kao sto se to desava kod nas u Srbiji da lecimo svoje komplekse i uzivamo u grubom vredjanju.

    1. A sta je to Djilay dobro uradio za Srbiju a sto se tice demokratije pa oni pisu svasta protiv Vucica i njegove porodice pa ih niko ne dira

  4. Djilas kaze drzava ima pare a kada su on injegovi pajtasi bili na vlasti zasto nije bili para kako onda Vucic ne radi dobro a drzava ima para

  5. Pozdravljam i podržavam inicijativu, ionako u Ustavu RS stoji da je osnovno i srednje obrazovanje obavezno, a osnovno i BESPLATNO.
    Obzirom da sam roditelj, znam da nije, lepo bi bilo da nešto jeste kako je napisano.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.