Kako su režimski mediji i SNS targetirali Danas?

Ostavite komentar


  1. Nebitno.

    Hoće li mi neko objasniti otkud im da je Djilas najveća opasnost pa ga pominju xyz puta dnevno?
    U čemu je fazon?

  2. Brzo skloniste članak o Koraksu sa naslovne strane. I trebalo je da se skloni. Vidi se to po reakcijama čitaoca. Stvar je jasna.

    Ako je iko targetiran to je Vučić, živ čovek, ima porodicu. Za ono što je skrivio sud da mu sudi. Pre toga, ne može komandu pucaj u ovoga da izdaje niti Koraks niti Danas, a izdali ste takvu komandu. Ne izigravajte nevine kulturnjake, eksperte za iskazivanje IRONIJE.
    Ista osuda sledi i ako neko priziva obračun sa Djilasom, ili bilo kojim drugim čovekom.

    To što ste targetirali Vučića pokazuje se da terate inat. Nije to odbrana NIN-a, našta možete da se pozovete. Nema u toj NIN-ovoj nameri šta da se brani. Oni su pali skroz, bez šansi da se, kod ozbiljnih i odgovornih ljudi, uskoro pridignu. Prosto, radi se o lošem novinarstvu, što je očigledno.

    Ako vama iz Danas-a nije jasno da sami sebi pucate u noge, i to rafalno, onda ćete to uskoro raspoznati

  3. Niste Djilasov list? Djilas Vas ni najmanje finansira? Marinika Tepić skoro u svakom izdanju DANAS-a dobija svoju ličnu platformu samo zato što je toliko pametna i govori mudre stvari?
    Ako još posedujete trunku žurnalističkog integriteta, objavite izvore Vaših prihoda. Tiraž i reklama su tu na tek dosta stražnjim mestima.

  4. Malo skrećem sa teme, pre neki dan su u Kraljevu hapsili aktivistu Lokalnog fronta zbog tvita. U sinoćnjem drugom dnevniku gledam predsednicu komore izvršitelja kako sa olakšanjem priča da od sada može na miru da radi svoj posao jer je sada zaprećena kazna za vređanje službenog lica (što izvršitelji po izmenama zakona jesu) iznosi od jedne do pet godina zatvora. Ovo sam pomenuo jer sam pre tri dana odgledao snimak gde asistenciju izvršitelju i policiji daje momak za kojim policija „bezuspešno“ traga šest meseci. Sasim je u redu da državni službenici budu zaštićeni (izvršiteljei jesu a lekari i profesori na primer nisu), ali s obzirom na nivo privatizacije države, činimi se da se stvara zakonski okvir za buduće brutalne obračune sa svim oponentima vlasti. Izgleda da su poslušali Zukorlića koji je u Skuptini upozoravao da ako se sada ne obračunate sa njima (misleći na Univerzitet, ali ovo može da se generalizuje) da će se oni obračunati sa vama. Ako se ozbiljno ne zaštite Danas, Nin kao simbol našeg ustavom garantovanog prava na slobodu izražavanja, potonućem u vrlo dogledno vreme u takav mrak, gori nego devedesetih.

  5. Kada nekog politicara pritisnu novinari sa aferama a on govori „Zivela Srbija“,znajte da je taj veliki izdajnik.

  6. Ovi nazadni bolidi, ne kapiraju da u Srbiji postoji INAT? Sa svim ovim izjavama, pljuvanjima po Djilasu ce samo doprineti da svi kojima je Prvorodjenog preko glave, koji su siti njegovih podguznih muva, iz INATA glasati mozda bas za njega, iako i nisu nameravali. Videcemo jos

  7. Redakcijo Danas-a, niti je ovo vlast, niti je ovo opozicija od pre 30 godina! Ovi sadašnji na vlasti su odavno prerasli ondašnje svoje ulitelje,- veštiji su, licemerniji, a ovi iz opozicije u ogromnoj većini se duboko srozali na dno u odnosu na ondašnju opoziciju. Oni su bili gospoda, intelektualci visokih dometa i državničkih manira, a ovi sad skorojevićke sitnospostveničke interesne grupacije. A ni mediji nisu ko oni nekad, ako se ovo sada uopšte i može tako nazvati. To gazde Danas-a zasigurno znaju. Zato, u pamet se novinari. I ne kukajte, kroz ovakve tekstove. Danas je bio gospodstven pa neka takav i ostane. Nije još vakat za “ ofanzivu“ , a i kad bude sačuvajte dostojanstvo. Još ne truli u „državi Danskoj“. Tek sazreva….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.