Taksista kolabirao zbog štrajka glađu

Štrajk glađu taksista ispred Vlade zbog problematičnih propisa za dozvole

Ostavite komentar


  1. Dosadili ste i Bogu i ljudima. Pogledajte kakve su taxi sluzbe u svetu, a vidite kakvi ste vi. Bahati, nevaspitani, neuredni, prljava vozila, dosta vozila su olupine, varate musterije….Naravno, cast izuzecima, ali njih je, nazalost, malo. Vecini od vas treba zabraniti rad

  2. Dokle bre vise taksista,svaki drugi auto je taksi.Da li tako AV resava zaposljavanje.Svaka prestonica ima uredjenu taksi sluzbu,optimalan broj taksista i lako se resava a ovde stihijski kao i u svim oblastima.

  3. I ja po ustavu imam pravo na rad, fakultetsku diplomu pa ne štrajkujem ispred eps.a da me zaposle a to bi mi bas odgovaralo! Podeliti licence kao u Evropi i resen problem a ne mešetariti kao što radi gradska vlada.

  4. Zdravo svima, upoznat sam sa njihovom situacijom pošto mi je komšija jedan od tih ljudi što je protestvovalo u Nemanjinoj. Najme njima je vlada RS izdala Protokol u vreme dok je Aleksandar V. bio premijer. U tom protokolu je pisalo da ispunjavaju sve uslove koje grad Beograd traži od njih i sekreterijat za javni prevoz da obavljaju taksi prevoz u Beogradu. Protokol im je bio privremena dozvola za rad dok im ne izdaju zvaničnu dozvolu, i tako su radili skoro godinu dana dok im nisu naknadno tražili da ponovo predaju dokumentaciju sa kojim dokazuju radno iskustvo sa radnim stažom između ostalog što pomeni nema nikakve veze sa životom. Mislim to zato što kad su polagali poznavanje grada grada morali su da već imaju vozačku dozvolu najmanje 7 godina. Da paradoks bude još veći sekretariat za javni prevoz otvorio je konkurs za vozače grackih autobusa kojima netraže uopšte radno iskustvo na vozilima autobusa gsp-a, a treba da voze pedeset putnika. Moj jedini komentar na to je STRAŠNO šta rade!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.