Tamara Vučić: U Srbiji ne postoji institucija prve dame

Supruga predsednika Srbije u intervjuu za magazin Hello

Ostavite komentar


  1. Mlada žena,kulturna,obrazovana i ne eksponira se previše. Da je ovakvih više gde bi nam bio kraj.

    1. najbolje da njen muz – precednik – obavlja ujedno i funkciju prve dame, jer ionako obavllje sve moguce funkcije u banana republici.

      1. Prva damo, ne postoje nindruge mnogo vaznine institucije jer „jedan covek“ zeli da se pita za sve i da se sve vrti oko njega.

    2. Da cuti, tri i ne eksponira se !!! haha. gde bi nam bio kraju da i ti cutis i ne eksponiras se!!!

    3. Kad se zene ne bi eksponirale sta bio onda radile Zorana, Ana, Maja, Jorgovanka…..itd?

      1. Da li ikada kaže, čoveče manje laži.Prosto ne verujem po ovom liku žene da baš uvek odobrava njegove manipulacije.Alal joj vera, meni on da daljinu smrdi,

    1. Da bi dama bila dama i preCednik mora da bude gospodin. To u slučaju AV nije slučaj.

      1. Jel Tadic bio gospodin dok je bio predsednik posto za njegovu zenu se nije ni znalo niti je ko vidjao gde.

        1. Reče li Tamara da u Srbiji ne postoji institucija prve dame? Zašto bi supruga bilo kog predsednika bila u centru pažnje?

    2. Stevane nasmejao si me, ako je huligan sa stadiona prvi čovek države supruga mu može biti samo huliganka, nikako prva dama.

  2. Mala Crnogorka Tamara , pokušava da se pojavi na političkoj sceni Srbije.
    Ne, već ste , ti, napravila grešku
    tvrdnjom.da činiš što najviše možeš u politici Srbije.
    Prvo , ne čini ništa , biće nam bolje , dalji savete svom.ridjsku Milu , i konačno za „instituciju. prve dame “ nebi prošla na prijemnom.konkursu , ne u Srbiji.

    1. Da Crnogorka iz Loznice! Zena veze nema.aa MNE, osim sto je garang par puta ljetovala tamo. Kako lupetate….

  3. Jadna smo i bedna država, nikakva, sa ovakvim „prvim damama“ kao što su ova nesrećnica i ona nikolićeva tetka dragica domaćica, vlasnica kriminalnog humanitarnog fonda.

    1. Prvo Srbija nije“jadna i bedna država“ a drugo i ti si,kao što piše,žena,supruga,ili majka,poradi malo na sebi.

  4. Žena izgleda pristojno i odmereno, žao mi što nema i pristojnijeg partnera. Al ona ima vremena da napravi bolji izbor.

  5. Prvo damo imaju samo u anglosaksonskem svetu. Mi imali smo Katarinu Veliku.

      1. Alex, nazovi naduvani i ušmrkani „anglosaksonac“ misli na onu iz „benda“ od pre odprilike 3 decenije, što se je skončala „aids i ower dose“!

  6. Priblizava se redovno prolecno glasanje pa se i sve “ glamur snage “ upotrebljavaju “ za izlizano providnu propagandu sns sekte i “ dozivotnog nam preCednika “ , mada se gospodja nije pojavljivala za vreme glasanja za sefa drzave pa se “ redje „, cak i manje od Z. Dolovac , pojavljuje u javnosti . Licno bih je podsetio da sve “ prve dame “ u EU “ imaju “ humanitarne obaveze a R . Srbija leci svoju obolelu decu sms porukama a da spominjem socijalnu bedu ostarelih i zavisnih gradjanja
    I ovaj “ spin “ je namenjen Pink ovcama a izaziva sasvim “ ne prijatne “ reakcije u stomaku

    1. Kakvi izbori,kakvo peglanje…isprozivali ga Dare i Mare da mu se ne zna gde mu je zena i hop…odma na naslovnu

  7. Nije mi jasno kako direktori jedne farmac. firme iza koje stoji Nebojsa Rodic a radi sa vojnim zdravstvom pricaju da se Nebojsa Rodic hvali kako je pasenog sa predsednikom, kada on ima skoro 70 godina!

  8. Nije mi jasno kako direktori jedne farmac. firme iza koje stoji Nebojsa Rodic a radi sa vojnim zdravstvom pricaju da se Nebojsa Rodic hvali kako je pasenog sa predsednikom, kada on ima skoro 70 godina! I kako je doveo svog generala u predsednistvo.

    1. Da Sinisa Radovic, bio njegov sef kabineta, on je postavio svu infrastrukturu za nabavke u vojnom zdravstvu. Ogroman kriminal.

    2. Zasto je vredjate? Postoji li razlog za to? Borite se sa ili protiv njenog muza. Nije ona crnogorka. kaže:

      Zasto je vredjate? Postoji li razlog? Borite se sa ili protiv njenog muza. Nije ona crnogorka.

  9. Pa gde mozes da dodjes do izrazaja od ovog tvog. Cudim se da i ovaj intervju nije dao umesto tebe. Sta ti znas kako je biti „prva dama“, to je on trebao da objasni.

    1. Da li stvarno mislis da je ovo ona organizovala, i da je ona pisala taj tekst?

      Da li stvarno ne smatras da je ovo provorodjeni namestio da bude bilo sta u medijima sem onih afera?

    2. Mogao je i Mile „od 152 kile“ da da intervju, on je ionako stalno uz njega. S mozda mu je on „prva dama“ , ne skandira narod bez veze…

  10. U Srbiji draga gospođo Tamara ne postoji ni jedna institucija. Postoji samo vaš suprug i njegovi poltroni.

  11. Auuuu koliko ljubomornih! Prvo, ne poznajem gdju, mozda sam je video jednom ili dva puta u novinama. Moze bilo sta da se kaze, ali ne i da nije dama. Ocigledno je da ima damsko drzanje i to ne moze da se spori. Meni licno je lepa zena, iako je to stvar ukusa. Ovo sto je u tekstu zvuci elokventno i smisleno.

  12. To je zato sto nikad na celu drzave nemamo prvog gospodina,pa kako
    da imamo prvu DAMU.Uvek je na celu prvi drug.

  13. Ako nešto radite i ako smete da savetujete svoga supruga, a našu nesreću u Srbiji, onda Vas molim kažite mu da naredi Vesiću, kada već im tolike novce da i po dva puta prekopava cnetralne trgove i kiti ih skupim lampionima da navrati do Mirijeva gde mesecima teče kanalizaciska tekućina najprometnijom ulicom. Ista ulica nema trotoar, tako da roditelji sa malom decom na putu ka obdaništu i nazat moraju da se mimoilaze sa vozilima koja sa svojih točkova prskaju ih rastvorenim izmetom u mokraći. Zbog čega je normalno očekivati da se pojavi epidemija, verovatno, prvo žutice, a možada i kolere. Vi to ne zate da će ta deca morati da budu u karanatin sa stalim plakanjem zbog straha od smrti i bez prisustva roditelja. A kako ovo nije socijalizam već banditizam, onakav kakav voli Vaš suprug, roditelje moraju da idu da rade. Dok u socijalizmu ostajali pored svoje dece koritseći pravo na bolovanje. No, od žutice lečenje bolničko traje po mesec i više dana, pa će neke majke izgubiti posao da bi spasili svoju decu.

  14. Posle Dragice iz naseg jezika je izbacen termin prva dama i taj trend vazi i dalje. Pocev od sadasnjeg predsednika izbacice se termin gospodin predsednik i trebace puno vremena da ga neko zasluzi. Sta li smo mi Srbi Bogu zgresili da dobijemo ovakve?

  15. Slazem se da nema ni te institucije, nema ni jedne jer ih je sve njen muz prisvojio.

  16. Uvek je prvi čovek u Srbiji bio premijer a ne predsednik. Ali, opet smo se zaigrali. Sad, tu imamo veliki problem oko detekcije dotične.

  17. Dama radi na humanitarnom polju?! U Jovanjici?! Ti si saucesnik u pljacki veka srp[skog naroda i nece da moze da se izvucete!

    1. Sin je valjda iz prvog braka? jedan sin + vodje navijaca= zadovoljne musterije zacinskog bilja Jovanjice

  18. Ja bih se stidela( ali sve ste iste i ti i Ceca i Dragica i Maja i Jadranka i Jorgovanka i Brnabic)prodale se, vole pljackom steceno, prikazuju lazni krvavi sjaj!

    1. A na cemu Bravo?!
      Na tome sto nema nikakvu profesiju ili dan radnog staza u zivotu, ali se za razliku od svog muza, mnogo bolje udala od njega?!

  19. Ista ko svaka danas. Čim padne s vlasti zatražiće svoj deo kolača i naći drugog, trećeg..zato Vučiću čeka te vidjanje deteta na kašičicu. To ti je izvesno. Pa se konačno zauzmi da se promeni ovaj diskriminatorski sistem u srbiji.

  20. Tamaro, imamo mi prve dame: Mira sa cvetom i presudom, Kostunicina macka, Tomina Umetnica Dragica, Vuciceva prva zena, pa ti druga po redu, pa Buduca stvetica Majka Srbije Ceca, pa Troprstog Tadica obe supruge takodje! Ima vas bre, sve bolja od bolje, na nasu veliku srecu i dobrobit nemerljivu!!!

  21. Kakav prvi čovek države takva i prva dama, ali ti nisi prva dama, prva dama je urednica na TV Pink. Sedi, ćuti i ne pričaj mnogo, biće te sramota od unuka.

  22. ,,DAMA“Za kakvog je diktatora udata,moze samo da bude Eleonora Causesku.

  23. Gospođo, za Vašu informaciju, u Srbiji više ne postoji ni jedna institucija. Sve ih je obedmislio Prvorođeni pa bi on mogao da odigra ulogu i prve dame. Ume on svašta da odglumi i odglumata!

  24. Samo nam jos ti falis, dosta je „grobarka“ klepila i odradila nekaznjeno, za sada.

  25. Kulturna obrazovana odmerena.
    A to sto ste viecina vas sami sobim mezadovoljni pa vam za sve u zivotu kriv AV, VAš je problem

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.