„Ako padnemo, padnemo“: Nakon Banovine, zbog podzemne garaže oštećen još jedan od simbola Novog Sada, Tanurdžićeva palata (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Sve u NS je slika i prilika SNS kamarile. Vučević i kompanija su radili šta hoće u stili, „može nam se“ i cena će biti velika, od Promenade, do uništavanja centra. Svaki novosađanin zna da je ceo NS praktično na močvari i samo bahati idioti mogu da rade ovakve stvari. No sami smo krivi kada smo dozvolili ništarijama na vlasti i ništarijama koje ih podržavaju da devastiraju ovaj nekada grad za primer.

  2. Sve je ovo diletantski, i siledžijski! Da li je investitor ukalkulisao sanaciju šteta, na osnovu čije procene? Da li je, i ko je procenio šta je prihvatljiva šteta, i projekat zaštite iskopa kao i izvodjenje prilagodio da štete ostanu u prihvatljivim, očekivanim granicama? Ne verujem, kako je krenulo, mogu se očekivati znatna, neprihvatljiva oštećenja okolnih objekata, tolika da investitor to neće moći, niti će želeti da sanira. Bezakonje se zapatilo, ako još uvek nismo prešli tačku posle koje nema povratka – dobro je.

  3. Šta sad hoće ti stanari. Pa naravno da im se zgrada ruši, jer nije normalno da se tik do nje kopa rupa os 17 m. Trebali su da spreče ulazak masina i pocetak radova. Ali nista od toga. Sada ce im zamazati oči pred izbore, podeliti kafu sa likom predsednika, dobice gomilu laznih obećanja i to je to. Odmah tužba dok se vide oštećenja, probudite se ljudi.

  4. Za banovinu nema problema.u njoj je esenes bolumenta panece na sns firmu. Ali stanari tanudziceve palate treba da se sloze I uzmu advokata. Osim durektne, fizicke stete ima I indirektne stete. Niko im nece platiti cenu stana zbog ostecenje.

  5. Tužno, ružno – sve je bez nade, jer “ oni “ mogu sve da rade….. baš ih briga !!! Tužna zemljo, tužni Novi Sade – šta ti rade

  6. Žalosno SNS radi šta hoće ,gde hoće,kako hoće,a struka se ne poštuje,ali sami smo krivi što trpimo i još gore od toga ljudi glasaju za iste.Divni naš grad upropašćen,devastiran.

  7. Hvala što uništavate Srpsku Atinu koliko mržnje prema Novosađanima kako činiš tako ti se vraća

  8. Dodjite u naše podzemne garaze kompleksa na Novom Naselju, da vidite šta vas čeka. Prazna obećanja smo i mi dobijali, i nikom ništa… Garaže su nam kao katakombe, zamuljane, zaprljane, poluzavršene, curi voda na sve strane… Javašluk na kub!

  9. Sramota je i za gradske vlasti i za URBIS u Novom Sadu što se grade dve podzemne garaže, u Ulici Modene i kod Banovine i uništava taj deo grada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.