Tatjana Macura: SZS me sprečio da govorim na protestu u Pančevu

Ostavite komentar


  1. Sramota…očigledna cenzura i dozvola samo pojedincima koji su „provereni“ mogu da pričaju na ovim suludim skupovima. Toliko o demokratiji i poštovanju slobode govore organizatora ovog cirkusa.

  2. Sve je više nego očigledno, samo pojedinci mogu da kažu šta (ne)misle ili da pročitaju šta im je napisano…bruka i sramota…

  3. Tatjana, sve su to Vučićevi spavači, čiji je zadatak da raseju energiju nezadovoljstva i da očuvaju njegovu vlast i svoje interese. Počev od Vučića, pa preko tzv. opozicij, svi se oni plaše Vaše Stranke moderne Srbije. Zbog toga jer je to jedina prava proevropska stranka sa kvalitetnim, neokaljanim i stručnim ljudima. I jedina stranka u kojoj ne može da se desi neki autoritarac i ja-pa-ja-jac.

  4. Ovo što ste uradili je štetno. Ukoliko već imate moć da utičete na izbor govornika na protestima, ne znam šta vas je konkretno sprečilo da tu moć iskoristite i da ne dozvolite da se na protestu u Beogradu prošle subote obrati Vladimir Dimitrijević, osoba čiji se stavovi kose sa univerzalnim ljudskim vrednostima i opšteprihvaćenim naučnim činjenicama.

  5. Opasni mogu biti ljudi koji zbog svoje ograničenosti neograničeno veruju u svoju pamet i pronicljivost i u tačnost svakog svog suda i zaključka.

  6. Bolje je da ćutiš i da te smatraju za budalu nego da progovoriš i tako ukloniš svaku sumnju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.