Tela dvojice radnika pronađena u šahti na Novom Beogradu, najverovatnije nastradali tokom čišćenja kanalizacione cevi

Ostavite komentar


  1. „Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je“.
    I tako on svaki dan ima nešto da izjavi, kao najveći ikada.
    Lakše bi narodu bilo kad bi umesto njega, i onoga, svakog dana u ime njih to izjavio neki službenik za odnose sa javnošću.
    Možda bi njemu, i njemu, ostalo više vremena da se ozbiljno bave poslom za koji primaju platu, a nije mala.

  2. Jadni ljudi i njihove porodice. Gde su poslovodje.sami u rupi a niko da nadgleda.

  3. A gde su sredstva zaštite na radu u takvim uslovima ?
    Gde su maske, a Šapiću ?

  4. Radnici u komunalni preduzećima rade u uslovima kao pre 50 godina. Nemaju osnovnu opremu za normalan rad da nebi ugrozili svoje živote. Strašno, saučešće njihovim porodicama.

  5. Eto kako drzava garantuje bezbednost radnika. Tako ce isto garantovati i za zastitu okoline rudnika litijuma. Naravno, nema odgovornih kao ni u Aleksinackom rudniku, ni kod Pirota kada se izlila cisterna, ni kod pada helikoptera,…

  6. Greota je za te ljude i njihove porodice. A to što se ovaj debeli obraća svakodnevno je potpuno legitimna stvar. SNS je dobila podršku zs nastavak sexa nad ovim narodom. Izgleda da se narodu to dopada.

  7. Saučešće porodicama.Zaboravili ste ili vam nije palo na pamet.Poznato je da se za forenzičku slika sve „od glave do pete“.Radnici na sebi imali propisana zaštitna sredstva.A za poslovođu nije imalo mesta u cevi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.