Telekom Srbija: Nastavak prljave kampanje interesnog lobija u cilju našeg urušavanja

Ostavite komentar


  1. Niste krili saradnju svoju poslovnu saradnju sa jednim od vodećih digitalnih sistema u regionu, na čelu sa Wireless Media, koji ima vrhunsku ekspertizu i iskustvo u oblasti medija, telekomunikacija i internet poslovanja? I Đilasova firma je bila vodeća u svom poslu pa ga sada napadate, a ćutali ste dok nisu počeli da se objavljuju ugovori sa sadašnjim miljenicima vlasti. Kako reče gospodža Ivkovič i Đilas je izvukao pare iz telekoma. Zašto ga niste tužili ako je bilo nelegalno? Pa osam godina je ovaj režim na vlasti i ni jedan postupak protiv Đilasa nije pokrenut. Zašto?

  2. Šta je sa dividendom? Kad će se trgovati akcijama Telekoma? Ne vjerujem vam ništa više. Ovakav i ovoliki lopovluk nisam video za ceo moj radni vijek u telekomu. Uvijek se kraduckalo a sad se baš pravo krade

  3. Istraga, procesuiranje, sudjenje, oduzimanje bespravno stecene imovine, i robija. To ce se desiti u skoroj buducnosti.

  4. Ako je iko imao nedoumicu kako se finansira sns banda, evo mu odgovora.
    Naravno, ima dosta i za privatne dzepove tu.

Ostavite komentar


Društvo

Da li BIA treba da saslušava poljoprivrednike? 9

Da li BIA treba da saslušava poljoprivrednike?

Osim prosvetara, nezadovoljni su i poljoprivrednici, samo što ove druge privode na informativne razgovore u Bezbednosno-informativnu agenciju. Ili, kako tvrde pojedini paori - kidnapuju ih. Jedan od njih doživeo je situaciju iz kriminalističkih i špijunskih filmova, a strčnjaci za N1 kažu - reč je o zastrašivanju i zloupotrebi institucija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.