Povezivanje učenika, lakše praćenje nastave, podsticanje kreativnosti, razvijanje novih veština, ali i odgovorno korišćenje interneta omogućeno je učenicima Osnovne škole „Sveti Sava“ u mesnoj zajednici Bare, kao i učenicima srednje škole „1.300 kaplara“ u LJigu, zahvaljujući podršci Telenor fondacije.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }


Đaci u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u mesnoj zajednici Bare moći će da koriste u nastavi laptopove, štampač, projektor i fotoaparat, a obezbeđena oprema stvoriće priliku da 85 đaka lakše prati časove u školi koja je osnovana još 1962. godine. Škola se nalazi u središtu mesne zajednice Bare i ima tri izdvojena odeljenja.

U srednjoj školi „1.300 kaplara“ omogućen je Telenor internet, a učenicima je obezbeđeno brže i lakše surfovanje. Pored toga, kabineti informatike i računarstva opremljeni su sa 16 računara, što će im pomoći da dodatno unaprede svoju informatičku pismenost.

Projektom „Internet za sve“ Telenor pomaže ljudima da se jednostavnije i brže povežu i podstiče ih da internet koriste odgovorno. U proteklih osam godina Telenor fondacija realizovala je više od 250 projekata i time, zajedno s partnerima, doprinela razvoju društva i lokalne zajednice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari