Televizija O2 vraća naziv u B92

Ostavite komentar


  1. Po zadatku menjaju naziv da bi mogli da kažu:
    „Evo i B92 podržava AV i protiv bojkota je“.

  2. Do sada u informativnom programu televizije (tačnije: još jednog medijjskog servisa predsednika Srbije) O2 nije bilo opozicije ( ako se izuzme negativan kontekst ). Dakle, 0 (nula). Kada postanu B92, biće petostruko više opozicije! Dakle, 5 x 0 = (ma, nije moguće) opet 0! Ako želite da nešto suštinski promenite, ugledajte se na B2 92 (da, da, BE DVA DEVET DVA)! Seća li se iko B2 92? Prvi put: Drugi put. Treći put! NIKO? Da, da, niko! Pa se posle pitamo i iščuđavamo šta nas je ovo zadesilo!?!

  3. Mogu da se nazovu i NetflixHboAmazonDisney, ne postoji šansa da ih gledam. B92 je umro kad je postao TV i nema Dr Frankenštajna koji će da ga oživi. I ne treba.

  4. „Promena imena brenda, naročito toliko jakog i vrednog kao što je bio B92, izuzetno je velika operacija o kojoj je bilo neophodno dobro promisliti. Što je još gore, dato je ime koje je već postojalo i moglo se očekivati da će biti osporavanja prava na korišćenje tog imena“, kaže Matić. Kad bi samo ime cinilo brend. Ima jedna poslovica koja glasi „Nazovi me i krcagom, samo nemoj da me polomis.“ A oni ne da su polomili B92, vec su ga samleli u prah, te je potpuno neprepoznatljiv.

  5. Ne vidim ovde izvinjenje Verana Matića zbog izdaje ideje B92..

    Kako će se zvati ovaj mutant, nebitno je. Kao i u slučaju StB..

  6. Mogu da se zovu i BBC, ali posle 10 minute gledanja I slušanja vidiš da je to u stvari samo 0 !

  7. presavsi u ruke dva brata, definitivno pukli. od kako nema Kesica, kao ni Pink, RTS…ni oni vise ne postoje.

  8. Pored B92 koji ima HD rezoluciju mogli su vratiti i B92 info makar posto radio b92 se ne moze vratiti a ovo B92 info moze

  9. Meni samo nije jasno kako se to negdašnji B92 “nije snašao u novom vremenu posle 2000. godine”? Kako sva ta silna imena koja se spominju kao okosnice i veličine, simboli nekadašnjeg brenda, nisu uspeli da održe jedno takvo ime sa svim svojim ugledom koji su imali i svom pameću? Tj. kako su uspeli da upropaste B92?
    Inače ja tačno znam trenutak kada mi je postalo jasno da će sve otići dovraga, a to je trenutak kada sam prvi put na TV B92 video Telešop, još tamo negde 2001-2-3 ne znam tačno ali znam da sam se prenerazio da B92 toliko ne zna šta će sa tim silnim moćnim skupim TV minutima, da su spali na Telešop i Kosmodisk otprilike. To je bio siguran znak da je sve otišlo dođavola.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.