„U fabriku vode ćemo poverovati tek kada je vidimo“: U Temerinu neispravna voda za piće već 20 godina

Ostavite komentar


  1. Hvala vam na tekstu.
    Možete da istražite i zašto nismo dobili prečišćivač do sada jer smo inali svu potrebnu dokumentaciju i pre 3 godine, ali su se ipak odluciki da ne izvedu. Jedinstven primer u kom stranka samu sebe koči. Imali smo tako i rekonstrukciju centra Temerina, novo parterno uredjenje koje su nam stavljali i na bilbord, i imali novac za njega predvidjen u budzetu, ali ipak je kočeno samo od sebe, zbog navodno nepogodnog tendera za ogradjivanje i ugradjivanje. Gospodo, naši u opštoni nisu sposobni da probiju slepu ulicu za koju imaju dokumentaciju i vlasništvo nad parcelama jer zapravo i ne postoji osoba sposobna da tako nesto i uradi. Dok mi pričamo o pojedinačnim problemima i cekamo da vlast odreagujr, nama se urušava činovnički aparat, za pet godina ćete doći na šalter po overu i oni neće znati kako se to overava, što se inače i danas zna desiti, ali za pojedinacne stvari. Lokalna samouprava nije samoupravljajuca i često nema osećaj za lokalne situacije.

  2. Ono što mene zanima je, zašto nije ranije još pre 10/20 godina uredjena Jodna banja koja se spominje kao najlekovitija. Ne znam ko je bio na vlasti, nije ni bitno ali umesto da su bacili novac na Mega market (sada Univereksport), zar nije mogla da se obnovi, rekonstruiše ili šta već Jodna banja, koja je sad izmeštena u Bačku Jarak?! Onda jave da se ne koristi ni žuta voda?! Ljudi, pa koliko smo glupi i nepismeni.
    Gradite banje, bolnice, škole, vratiće a ne markete. Kao da narod samo u prodavnici kupuje.
    No, skrenula sa teme. Pitanje zašto se nije gradila i dogradila banja nego je izgradjen Mega market?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.