Teodorović: Ministre, da li vas je bar malo stid?

Ostavite komentar


  1. Tacno je. Sud nikada i nikome nije dodelio doktorat ali, ni komisije osnovane po sistemu koji su praktikovali „skojevci“ nisu ponistavali doktorate. Gospodin Teodorovic nece da prizna ali, kada bi se zaceprkalo po kvalifikacijama i same komisije, koja se bavila „slucajem Mali“, mnogi bi prosli gore nego Sinisa Mali.

    1. Čitam tvoje komentare na razne pojave i uvek je ista stvar, stalno braniš neodbranjivo nekim čudnim „argumentima“.

    2. „Teodorovic nece da prizna ali, kada bi se zaceprkalo po kvalifikacijama i same komisije, koja se bavila „slucajem Mali“, mnogi bi prosli gore nego Sinisa Mali“- fantastićan komentar. Jasan i glasan. Bravo.

        1. Madam Vesna, Zoran Milosavljevic zna po tekstu svog saborca Zorana Kneževica. Važno je biti drug član i saborac istog udruženja, prvi kaže „istinu“ a ostali saborci ga slepo slede i podržavaju. Jedino im je prezime različito, ime i tekst…

    3. Zar smo mogli očekivati drugačiji komentar od tebe zabludelog zorančeta? Pa ti si i profesor i doktor nauka i sudija i aparatčik komunjarskog sistema koji je svemoćan da radi šta hoće u društvu. Ti si zapravo samo botić vlasne familije, koji žali za propašću tog komunjarskog aparata i njegovoj prikrivenoj bezpogovornoj svemoći. Sada je ipak 21.vek i stvari su ipak malo drugačije tako da takve bežične laži i podmetanja ne mogu proći, bar ne na ovom komentatorluku na kome si ti zoranče odavno provaljen.

      1. Jedno kratko vreme pre mesec-dva, secam se da su komentari imenovanog Knezevica bili zacudjujuci, protiv ovog ludila, svi su to primetili. Sad opet bije glupostima iz svih oruzja sto navodi na zakljucak da je to pseudonim nekog njihovog oberstumbafurera koji se ne potpisuje nadimcima ili imenima tipa zoki, coki, moki, liki…

    4. pa , kad već postoji toliko interesovanje za čeprkanjem, misilm da bi bilo zanimljivo začeprkati i po onih istorijskih 9,44 koje je najpošteniji postigao za 6(šest) godina i , slučajno ili ne, baš u vreme dok je bio i desna i leva ruka vojvode koji je baš u tom periodu sa raznim antićima, avramovićima, lilićima i sličnima držao pod kontrolom pravni .

      1. A tatko pritom radio u trezoru narodne banke, za studenta para ko šašinje, za sve što je potrebno.

  2. Poštovani gospodine Teodoroviću, da li Vas je bar malo stid što pripadate akademskoj zajednici gde je to uopšte moguće. Pustite Malog, dobio je to što je zaslužio, ali vi ni reči o Vašim vrlim kolegama profesorima koji su sve to svesno uradili. Da li za novac ili iz ne znanja. Bilo bi lepo, ako je to moguće, da date svoju iskrenu opservaciju, ili se ipak ne bi zamerali kolegama.

    1. Pa ne moze da kritikuje svoje kolege. „Ruka ruku mije“?! To je ta principijelnost , kojoj nije odoleo ni gospodin Teodorovic, kao i vecina nas, koji imamo uvek dvojne standarde. Jedne kada smo mi u pitanju a druge kada su „oni“ u pitanju?!

  3. SNS-ova strategija nikad na priznaj nikad se ne predaj jer ce da utice na rejting VELIKOG SEFA i postoji opasnost od „domino efekta“ . U konkretnom slucaju cini mi se da je AV jos davno rekao da je procitao doktorat Malog i da je sve ok. Pa kako se nasao neko merodavniji od AV-a sad da odluci drugacije.

  4. Bora Čorba u jednoj pesmi kaže: „…ostani đubre do kraja …“- Poučno, zar ne?

      1. Bora promenio dres… ne smetaju mu ni konjušari koji su se odcepili…a nekad mu smetali

  5. Naravno da se ne stidi kafa je bez srama i đon obraz kao i velika većina funkcionera u SNS u, koja maltretira celu zemlju vec 7 godina.

  6. Ovde još uvek postoje ljudi koji na krilima uklizavajuće nam „demokratije“ pokušavaju da deluju pacifistički na okorele varvare u skupocenim odelima. Znate ono, sad ćemo mi njih da postidimo nečim ili ikako. Pa stid je iz Srbije pobegao kroz prozor. Oni se sve više opuštaju u svakoj drskosti i bestidnosti kada vide da to prolazi bez reakcije naroda. Nikad nisam mislio da ću ovo reći ali za ovakve ljude upravo su potrebne potivmere poput Boška Obradovica. Ovde samo batina pomaže i to nije poziv na nasilje obzirom kakvo nasilje je učinjeno nad ovim narodom. Nacija je silovana i nepomjanik je odneo šalu. Spremili su teren odavno, sve je hermetički zatvoreno osim granice i interneta. Ostala je samo ulica. Pa vi birajte. Ulica je već jednom razočarala zato je sad granica hit.

  7. Sobzirom kako funkcioniše srpsko pravosudje, za ocekivati je da ce stici naredba odozgo da sud more poništiti odluku Univerziteta! Pravo iznenadenje bi bila hrabrost pravosudje da postupi po zakonu!

  8. Profesore, pa ima sigurno više od 20 godina kako smo stid proterali iz Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.