Teodorović pozvao rektora univerziteta „Educons“ da proveri doktorat Tabaković

Ostavite komentar


      1. G Todorovic ima problem sa sobom…
        Mentor g Malog se ne oglasava..
        Da on ima problem svakako bi se javio…i ..pitanje..jeste li merodavni da sudite o bilo cijem doktoratu..

  1. Taj fakultet inače izvlači novac iz fondova Pokrajinskog sekretarijata za nauku. Npr. na konkursu za naučne projekte nacionalnih zajednica ove godine su im odobrena dva projekta u vezi sa Slovacima i Rusinima. Pri tom, niko od članova projektnog tima u okviru projekta u vezi sa rusinskom zajednicom ne govori rusinski jezik. S druge strane, Odsek za rusinistiku Filozofskog fakulteta u Novom Sadu nije dobio projekat. Projekat koji su dobili se ponavlja više godina, samo se menja naziv nacionalne zajednice.

  2. Bilo bi lepo da Akademik Teodorović, proveri i doktorat, Bojana S. koji je docent na Saobraćajnom fakultetu. Dotični je studirao preko deset godina, a imao prosek jedva iznad 6. !!! Disertacija, po ocenama kompetentnih , je da je to jedva prosecan maturski rad. Da li mu je to uspelo zato sto je zenu šefa katedre zaposlio u banci u kojoj je bio gen direktor!? Takav Vam sad „školuje“ nove generacije, na fakultetu, na kojem ste i Vi profesor!!!

  3. Zavrsio sam drzavni fakultet pre 30 godina i smatram da treba da se osvrnete na dramaticno tragicnu cinjenicu da je na drzavnim fakultetu odbranjen doktotat S. Malog. Gde su imena clanova komisije pred kojom je branio rad? Mnogo je gore to sto se desava na drzavnom nego da se to desilo na privatnom fakultetu. Na FON-u se vec godinama prilicno lako dolazi do magistarskih i doktorskih diploma. Upravo paralelna prica sa vlascu koja je cinjenicno nikad gora ali je MNOGO GORE sto nikad gora nije bila ni opozicija

  4. A, zasto gospodin Teodorovic zaobilazi sebe? Da li je on izuzet od svih provera, da li je on kao akademik zasticen od bilo kakvih provera? Zar medju sebi slicnima, nema mnogo onih koji su se nekako domogli doktorskih titula a danas predaju na fakultetima i vaspitavaju nase „zelene grane“? Zar jedan akademik sme da padne na niske politikantske grane i zastupa „skojevsku“ pravdu?

  5. Imam dvoje dece i oboje studiraju na BU. Jedno dete medicinu, drugo masinstvo. Teske studije? Puno obaveza, zajtevni profesori. Kada vidim kako je ovaj sljam lagano dolazio do diploma i doktorata, utroba mi se prevrne. Bravo prof. Teodorovicu, bravo u ime svih casnih i postenih ljudi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.