Tepić: Ekstremni desničari su produkt Vučićevog režima

Snimljen dokumentarac o Miši Vaciću, prisutan i ministar rada Zoran Đorđević

Ostavite komentar


  1. Samo naivan čovek može da ne vidi da iza Vacića stoji “neko” mnogo moćniji i uticajniji od SNS. On je stvoren i nastao je kako bi radikalizovao srpsko društvo kako bi desničarske stranke došle na vlast. Zato ga je aktuelna vlast i “prigrlila”, ali je činjenica da ga nije ona proizvela. Oni koji su stvorili Vacića, stvorili su i SNS.

  2. Za Vacića se može slobodno reći da je fašista, bio je gost na N1 u vreme kada je radio u Đurićevoj kancelariji za Kosovo, toliko se je obrukao da su mu eekspresno dodelili otkaz.
    Nisam video neinteligentnijeg čoveka, a da je toliko eksponiran u medijima.
    Zar je neko poverovao u Vučićevu metamorfozu?
    On je i dalje isti onaj ministar informisanja i ekstremni nacionalist, ali zbog vlasti se prerušio i pošto je slab karakter spreman je da ponekog i žrtvuje, znači nije u pitanju nikakva promena, nego samo slabost.

  3. Jel dotična u koaliciji sa Dverima i Stamatovićem koji organizuje vojne kampove za decu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.