Tepić: Ko je Draganu Vučićeviću pre nedelju dana rekao da se otkazuje Prajd

Ostavite komentar


  1. Stvarno me brine ko mu je rekao, a što to nisi pitala javno taj dan, nego tek sada… Našem svekoliko narodu je ta informacija nasušna potreba.

  2. Ovo sto je rekla Marinika Tepic je na mestu. Ali, kako se kaze da treba krenuti od sebe. Tako je recimo i njena stranka bila u koaliciji sa Dverima, koja je prakticno srednjevekovna stranka, a vajni nasi opozicionari koji su i sada medijski najpromovisaniji sto se tice ovog dela medija, su u Bosku Obradovicu videli nekoga ko moze biti deo vlasti kada Vucic padne. Bio bi minimum da priznate gresku i licnu odgovornost sto ste bili sa takvima u koaliciji.

  3. A šta to tebe briga,da nećeš tebi da se dostavljaju ti podatci?Tebi Mi6 i CIA daju podatke,pa ih preslišaj što ovu nisu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.