Tepić o privođenju Novice Antića: Mogu za šta hoće da ga terete da bi postavili svoje VBA ljude

Ostavite komentar


  1. Zasto vojska nesme da ima svoj sindikat?Zasto je ministar vojni civilno lice a ne vojno.Zato da bih omalovazavo,i ponizavao vojnike i njihove staresine.Sramota sta smo dozvolili da nam stranci upravljaju vojskom.Tkvz.predsenik u pokusaju SNS i ministar vojni.Nedaj Boze da nas neko napadne videli bih gde su oni.Nastradao bih siroti narod.

  2. Najgluplje što je država dozvolila je sindikat u vojsci i policiji. To ranije nije bilo nikad.

  3. Nepravite podele u Vojsci, vojni penzioneri će stati na branik otažbine kao da su aktivni bez obzira ko je vlada. To VLAST mora da shvati. Vojni Ministri nisu „vojnici“ (neki nisu ni vojsku služili) i ne treba da služe vlasti, nego Državi, Narodu i Vojsci.

  4. Tacno. Sindikati vojske i policije ne smeju da postoje. Ovog terete za kradju. Naravno vo znate da nije kriv. Videce se.

  5. У питању је вишемилионска превара. Преливање фондова и приватне џепове је можда за твог „власника“ нешто нормално, али за правосудни систем је итекако тешко кривично дело.

  6. Зомби међ’ Србљем !. Тама, хладна вода, корење из кога ништа не расте…јесу им станишта. Крв, зној и сузе, чежња су њихова. Пород српски, човечји мрзак им је …Пу изроди…гробови неокречени….

  7. Da vidimo poštovanje zakona. Ako ne bude onaj član ometanje službenog lica u izvršenju…..cirkusanti

  8. Ajde SNS botovi vi se prijavite za vojsku pa sa lošom platom i bez ikakve zaštite služite , čak ni sindikata , služite i rizikujte za račun SNS , VBA , Vučevića i ostalih likova sa prezimenom na V a ne samo BOT pa si patriota i pametan

  9. Ovo nema ni u S.Koreji.Tragikomedija koja bi jedino mogla biti dostojno ekranizovana u novom „Balk. spijunu“ ili kultnom „A.Fordu“, ali nema to tko rezirati niti nacrtati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.