Tepić poručila Brnabić: Podvalili su vam montažu da ispadnete glupi i lažljivi

Ostavite komentar


  1. ALISA U PINK ŽAKETI NEMOJ DA FANTAZIRAŠ. TI SI PROMAŠEN LIK. SAZOVI SKUPŠTINU. NEKA SEDNICE TRAJU DANIMA. TO JE NARODNA SKUPŠTINA KOJU STE VI SNS SROZALI. RADI PO USTAVU, A NE KAKO TI KAŽE ONAJ „BIZMARK“.

  2. Da li je u Nemackoj na snazi proslo, sadasnje ili buduce vreme za litijum nije bitno. Vazno je da u buducem vremenu u Srbiji NEMA KOPANJA

  3. Nije njoj Marinika niko ništa podmetnuo.Ona jeste glupa i lažljiva i to je do sada dokazala 1000 puta.Zbog toga je šef i voli I drži uz sebe.

  4. Ne mora niko da joj podvaljuje previse je glupa i bez toga, sto dokazuje sa svakom svojom izjavom. Vecina je takvih u vrhu vlasti

  5. Jadna, zašto je zezaju njeni, nije fer.
    I, još jednom, radi ono za šta te plaćamo i izdržavamo u Jovankinoj vili.

  6. Jadna Brnaba. Kako njoj objasniti buduće vreme?
    Hajde de, buduće vreme, to je možda i teško, ali evo nešto lakše?
    Zar nije Nemačka spremna ko zapeta puška da litijum, garantovano „čist po svim ekološkim propisima“ koji očekuje od Rio Tinta da ga iskopa u dolini Jadra i pročišćenog prosledi, dostavi njima za dalju industrijsku proizvodnju, a sav otpad i otrovi da ostanu nama?
    Eto, to je jasno rečeno, ne može jasnije?
    Ili njoj ipak nije jasno?

  7. Opozicija čeka da Vučić do kraja preda Kosovo, da se udalji od Rusije, da progura kopanje litijuma…pa onda da ga sruše sa vlasti i da kada preuzmu vlast nemaju te probleme.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.