Tepić predala tužilaštvu dokaze o pljački vojne industrije, posebno Krušika

Ostavite komentar


  1. PODRSKA hrabroj i istrajnoj gospodji Mariniki Tepic kao i Aleksandru Obradovicu hrabrom i casnom valjevcu, koga se pretci nece stideti a potomci ce biti ponosni, e, da je vise ovakvih ljudi, ova Vuciceva olos ne bi bila tu gde jeste a mi ne bi bili tu gde se danas nalazimo.

      1. Hvala na „upozorenju“ u pravu ste preci a ne „preDci“, omaklo mi se u kucanju jer nikada pre slanja komentara ne citam i ne proveravam napisano. Moja greska a nije u pitanju „pismenost“ vec nesto „drugo“, pozdrav dobronamernice a verovatno i slicnomisljenice.

  2. Ćero, i ja sam 96/97 samo na lokalu radio slične stvari.
    Izgubičeš samo i zdravlje i dragoceno vreme.
    VLASTI se kao menjaju, tj. ljudi
    S l u ž b a o s t a j e.
    I vlada od 1945.do sada dok ovo pišem

    1. Neradi ona nista gratis , dobro su oni placeni , a za tolike novce moraju da nesto govore , pa makar to bile lazi.

    2. Mislim da je to počelio mnogo ranije, još od Karađorđa.Nisam ironičan, još tada su se Rusi umešali stvarali „službu“ po svom nahođenju i to traje i traje i ništa se ne menja.

      1. s se seca kako je bilo u vreme Karadjordja, (Rusi)A Ja garantujem da u skoli nije naucio koju ulogu su imali nemci u prvom i drugom ssvetskom ratu, kao i ovom poslednjem 90-i a desilo se prilicno skoro, gotovo sam siguran, da okrivljuje Srpski narod, sto se zadesio na rodnoj grudi, dok su zlotvori imali planove protiv njihove volje. Na zalost takvi je u Srbiji puno ali ne i vecina. Komunistima kriv Kralj, demokratama kriv Milosevic a ovim sadasnjim svi koji nisu opcinjeni njima, dok oni rade samo za sebe. NASA TUGA!!!

    3. Bato valjda ce neko u ovoj drzavi imati snage da otvori dosijeje raspusti sluzbe i izvrsi LUSTRCIJU?

  3. To sto si uradila je skroz ok, ali od korumpiranih cinovnika nista ne ocekujem.

  4. Nikad političar od Marinike!!!!!Sada širi demagogije o pljačkama da bi sebi obezbedila fotelju u Skupštini. To joj je jedini interes.

    1. „Širi demagogije o pljačkama“ O, čoveče! Gde si ovo pokupio?
      Zašto vi botovi imate tu neopisivo glupu naviku da koristite reči za koje nemate ama ni blagog pojma šta znače?! Niste ni svesni koliko smešne neznalice izgledate!

  5. @Bata Petrović
    g. Petroviću,
    Tačno u centar svih problema države Srbije! Izbori i na njima „izabrani“ dođu i prođu, „duboka držabva“ ostaje i postoji dodao bih ne od 1945, nego od programa KPJ koji je sačinjen 1928 i na srpsku žalost, apsolutno se primenjuje i danas i primenjivaće se protiv srba sve zahvaljujući komunistima i njihovim naslednicima u državi Srbiji i šire….

  6. Gospodjo tizite i Dragicu Nikolic zato sto ide po firmama i ucenjuje za njenu donaciju ako je otkace odmah im salje inspekciju i policija zatvara preduzece raspitajte se malo po Kragujevcu sigurna dojava drug mi radi u jednoj firmi kada je vlasnik izbacio napolje sutradan mu je zakucala milicija i inspektori i zatvorili taj dan firmu procesljali sve i priveli vlasnika posle tri meseca je izasao iz istrage.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.