Tepić: Razumem bol roditelja, Anketni odbor treba da pokaže da li je sve moglo da bude sprečeno

Ostavite komentar


  1. Tepićki su poverenje dali oni protiv kojih je bacala i drvlje i kamenje.

  2. A kada anketni odbor utvrdi da se nasilje moglo sprečiti, onda tu analizu prodati Amerima za veliku lovu i sprečiti masakre koji se tamo dešavaju na dnevnom nivou.

  3. Uh, sada ce biti utvrdjena prava „istina“. Sta bi sa sistemom u Americi i drugim zemljama gde se dogadjaju ovako strasni dogadjaji.

  4. Kakva dozlaboga glupa izjava… pa da je moglo da se spreči valjda bi bilo sprečeno?

    Ili gospođa stvarno veruje da je moglo da se spreči, al’ eto neko nije ‘teo?

    Ako je tako, pa hajte nam gospođo pokažite gde ste vi to pre tragedije pozivali da se ista spreči? Vi niste mogli znali, ali ovi drugi su morali znati, jel’to ta logika?

  5. Који је анкетни одбор у земљи Србији завршио посао због кога је формиран? Колико се се сећам ни један. Само су чланови били тежи за неколико нула.

  6. Staviti tepićku je ko da su stavili danu i vuka draskovića….jedino pto je dobro u ovome je da se vidi da su braća po verovatno profitu Kurta i Murta i da njih zanima samo njihov lični interes i naravno hilov kojeg ce da brane do poslednjeg srbina !!! Zelenski ce postati nova normalnost spoljnih i unutrašnjih politika bilo kog naroda a pogotovo pravoslavnog ……

  7. Ne mesajte se u tuzi roditelja, mislis skupi ces poene. Pa ko je znao sta ce biti, ni roditelji ubice nisu znali sta gaje. Pustite roditelje, da tuguju i bore se kako mogu.

  8. Nije bitno da li je ili nije moglo biti sprečeno. Najvažnije je da monstrum snosi sankcije i promeniti Zakon po hitnom postupku. Ako je mogao da uradi tako stravično i monstruozno delo, onda mu treba i suditi.

  9. Anketni odbor je od izuzetne vaznosti za promociju prozapadne opozicije i njenih vedeta Tepicke i Aleksica,

  10. Ma kakva deca, kakva istina?! Sve je to samo politika i biznis, saradnja jednih sa drugima.

  11. U pravu su roditelji.Potpuno je nepotreban anketni odbor.U Skupštini su se čuli svi argumenti za smenu ministara ,šefa BIA,ostavke članova REMa ,i videlo se kako su poslanici većine glasali po principu „Ne damo nikoga“Nasilje i agresiju koju su manifestovali poslanici SNSa ,ministri i premijerka,mogla je da gleda cela Srbija.Šta će se novo saznati na Anketnom odboru,osim što će se roditeljima ubijene dece i mladih u selima oko Mladenovca,strašno pozlefjivati rane Roditelji sa svojim advokatima treba da tuže sve one za koje smatraju da su odgovorni za smrt svoje dece,uključujući i najviše funkcionere u državi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.