Tepić u Prokuplju: Dok Vučić šminka Pobednika, od ljudi širom Srbije pravi gubitnike

Ostavite komentar


  1. Nismo svi od juče! Znamo da iz Srbije, kao i celog regiona odlaze ljudi. I ne samo sada već od davnina. Našli ste žrtve vaše demagogije i i doktrinacije-mlade! Širite defetizamumesto optimizma…

    1. Dobro je što botovi šire optimizam u jadnoj i čemernoj okupiranoj Srbiji. Ružičast je samo pink i zabludeli oko njega

  2. Hvala vam sto nas pored N1 objektivno informisete.Nazalost nisam u mogucnosti da se pretplatim na vaše izdanje,i ako povremeno priuštim sebi da ga kupim na kiosku.Ne mogu da se nacudim ljudima koji čitaju tabloida kao sto je informer,posebno nekim poznanicima koji imaju visoku ctrucnu spremu.Zelim vam puno uspeha u vašem teškom i odgovornom poslu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.