Tepić: Vučić nam je upravo objasnio da smo idioti, Brnabić odgovara "sve je tačno rekao" 1foto FoNet Milica Vučković

Potpredsednica SSP-a Marinika Tepić komentarisala je na društvenoj mreži X izlaganje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na RTS-u, ističući da nam je objasnio „da smo idite“, dok je predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić nadovezujući se na ovu objavu konstatovala da je Vučić „sve tačno rekao“.

„Predsednik nam je upravo sa RTS-a objasnio da smo idioti! Umesto da se zahvaljujemo Bogu što imamo litijum, mi treba da se osećamo kao prokleti, jer nam to objašnjavaju neobrazovani ljudi i neznalice!“, napisala je Tepić.

Sve je čovek tačno rekao, kontatovala je Brnabić.

„Sve je tačno rekao, od reči do reči. Samo je našoj opoziciji, koja je mnogo češće opozicija Srbiji nego nama iz @sns_srbija
, najveća sramota kad neko priča istinu, a najnormalnija stvar kad neko laže ljude. Tako smo onomad došli do njihovog brilijantnog predloga da o vakcinama protiv korona virusa raspišemo referendum jer je kovid nastao u „globalnim gibanjima“. Apsolutno ista matrica kao ova anti-litijumska histerija“, poručila je Brnabić.

Tepić je ranije reagovala je na izjavu Brnabić koja je izjavila da bi „Nemačka, da ima ovaj litijum, kopala i oko Berlina“ i poručila da se iskopavanje litijuma u Srbiji neće desiti.

„Gospođo Brnabić, iskopavanje litijuma neće se desiti! I nemojte lagati! Najveće nalazište litijuma u Evropi je u Nemačkoj. A tamo konstantno odlažu početak ekstrakcije i prerade. Čak ni nove fabrike litijuma u Nemačkoj neće koristiti nemački litijum, već iz kanadskih rudnika“ napisala je Tepić na društvenoj mreži „X“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari