Teroristi i narod – teške kosovske „ključne reči“

Ostavite komentar


  1. Bez pomirenja sa Albancima,nema mira i stabilnosti na Balkanu.A bez „zamrznuog konflikta“ nema Vucica kao „faktora mira i stabilnosti“.Vucic je garant „zamrznutog konflikta“.Niti ova vlast moze da nas pomiri sa Albancima,niti narod moze da smeni ovakvu vlast.

  2. Molim druze Predsednice ! A sta je bilo sa onim Albancima koje Vi Srbi ubli ste na Kosovu a onda nosili ih kamionima u Batajnici? A hladnjace sa decom ,starcima u Duavu … a silovanje zena… Sta je to majke Ti?

  3. Bravo Božo! Besprekorna anamneza stanja Srbije. Mi smo bolesni i kao društvo i kao narod. Na ivici smo kome koja će, sasvim sigurno, potrajati godinama, s izvesnim ishodom. Glavne kliconoše su ujedno i lekari koje tek zalečene pacijente ponovo uvode u bolest. Stoga, valja nam polako, bez panike, s najlon kesama, krenuti ka groblju. Jer spasa nam nema. Mada, u svemu ovome ima jedna dobra stvar: Što pre umreš – duže si mrtav!

  4. nepobitna cinjenica da nema „globalno gledano “ dobrih i losih “ naroda nego samo pojedinaca koji skupa cine naciju! Zvati kolektivno Hrvate Ustasama Srbe Cetnicima Albance iredentima mogu samo oni kojima je savjest nije cist i Sa ovakvim predrasudima zele kasirati svojih krivnje( cesto zlocine)! Vecina zitelja od g.n naroda imaju dosta Probleme u svojim svakidasnjem zivotu da bi se jos i Sa tudjima opterecivali sebe?! Treba poboljsati niski zivotni Standard i onda ce Narod svugde smiriti

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.