Terzićevim sinovima određen pritvor do 30 dana 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Sinovima generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića, Nikši i Kostadinu, određen je pritvor do 30 dana zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda, potvrđeno je Danasu u Drugom osnovnom sudu.

Pritvor je prema okrivljenima N.T, K.T i L.K određen zbog okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke. Istovremeno, odbijen je predlog Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu da se prema okrivljenom N.T odredi pritvor zbog sumnje da će ponovi krivično delo, kao i da se prema okrivljenom L.K odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, rečeno je iz Suda.

Kako navode, okrivljenima N.T, K.T i L.K na teret je stavljeno izvršenje krivičnog dela Nasilničko ponašanje i krivično delo Teška telesna povreda.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Drugog osnovnog suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Podsetimo, Terzićevi sinovi su uhapšeni u Beogradu zbog učestvovanja u tuči, u kojoj je pre tri dana teško povređen fudbalski menadžer U. J. Nanete su mu tešte telesne povrede po glavi, polomljen mu je nos, kao i noga, a trenutno se nalazi u Urgentnom centru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari