Teška nesreća kod Malog Požarevca: Voz udario automobil, vozač prebačen u Urgentni centar

Ostavite komentar


  1. Da li je moguće, a vidiom da jeste, da ljudi stalno ginu zbog nerešenog problema sa vozovim u nivou i rampi koje ne rade?!
    Zar to ova (da ne budem prosta kakva vlast) nije u stanju da uradi.
    Prekinite gradnju nepotrebnog stadiona van Bgd-a i, iako ste potrošili već preko 400 miliona eura, uložite ono što je građanima neophodno, a to nije samo ovo, jer spisak je dugačak: školstvo, zdravstvo, sudstvo….
    Nesposobni ste, potkupljivi ste, sklonite se a bolje je sami da se sklonite jer ova agonije naroda neće ostati bez posledica. Uostalom, svi spremaju deca za inostranstvo i to još od osnovne škole. Konkretno u mojoj porodici. Insistiram da juče strane jezike i ciao, nema više…..

Ostavite komentar


Društvo

Uhapšen vozač koji je oborio dete na Novom Beogradu 10

Uhapšen vozač koji je oborio dete na Novom Beogradu

Pripadnici policije uhapsili su vozača M. M. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je u ponedeljak uveče na Novom Beogradu, upravljajući vozilom „audi“ pod dejstvom alkohola (1,33 promila), najpre prošao na crveno svetlo semafora i izazvao sudar sa drugim putničkim vozilom, a potom oborio desetogodišnje dete koje je stajalo kod semafora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.