Od početka aktuelne Jelen Superlige nedodirljivi fudbaleri branioca titule Crvene zvezde i njihovi večiti rivali u trci za domaće trofeje iz Partizana u prvom kolu posle dvonedeljne pauze u Jelen Superligi žele da “recnu” i petu pobedu. Ako im to dozvole Napredak i Čukarički.


Nenadu Lalatoviću, prošlosezonskom „dželatu” crno-belih s „čarapanima”, a sada treneru crveno-belih, jasno je da njegovom timu neće biti lako da odnese sva tri boda iz Kruševca.

– Njima nije bilo prijatno kada sam otišao, a koliko sam čuo, ni meni neće biti prijatno kada izađemo na teren, jer Kruševljani i njihovi navijači uvek jako žele pobedu nad večitim rivalima. To što nisu najbolje započeli novo prvenstvo i što su brzo promenili šefa stručnog štaba ne pokazuje pravo lice te ekipe. Baš zato mislim da će ovo biti naša najteža utakmica do sada. Očekujem da nas napadnu, ali Zvezda će od prvog minuta krenuti po ceo plen – tvrdi mladi strateg Zvezde, koji je iz bivšeg kluba hteo više igrača, a doveo samo Gavrića, još ne računa na nespremno pojačanje Kataija, a za ovu priliku je Pečnika pomerio na poziciju iza špiceva.

Marko Nikolić je sa svojim izabranicima domaćin Čukaričkom, ali ga bez povređenog Brašanca, uoči prve utakmice u Ligi Evrope s Totenhemom, čeka još teži posao u pokušaju da zadrži maksimalan superligaški učinak.

– Duel s jednim od najboljih timova u Srbiji i najorganizovanijim klubom u zemlji, s više potrošenog novca u poslednjem prelaznom roku od Partizana, za nas je u ovom trenutku prioritet svih prioriteta. Džaba nam meč s Totenhemom ako ove subote izgubimo ili odigramo nerešeno. Čeka nas pakleni ciklus od sedam duela za 20 dana, s više gostovanja. Valjalo bi ga početi pobedom. Moramo da zbijemo redove i odigramo iznad realnih mogućnosti – svestan je trener jedinog srpskog predstavnika u UEFA takmičenjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari