„Teško je donositi pametne odluke kada je kovid u pitanju“: Prof. dr Zoran Radovanović za Danas

Ostavite komentar


  1. Kada ce ovi nasi tzv strucnjaci da priznaju da te maske nemaju nikakav uticaj i da vise stete nego koriste. Gomila gluposti i zelja za samobitnoscu. Primenite Svedski metod i pustite nas vise sa tim kovidom. Koliko je zrtava usled pogresnog lecenja i kolika je stetnost vakcina koje nam nudite kao zvake! Za ovo poslednje nesto ipak i procitajte, osim izvestaja proizvodjaca vakcina i strucnjaka koje oni placaju da ih dele kao zvake!

  2. Aman ljudi, ostavite tog 80-godišnjaka više na miru da se odmara u penziji. Zar ne vidite da mu već nekoliko godina iz usta ne izlazi reč KOVID ? Kovid je deo iste agende kao i Rata na Kosovu, rata u Ukrajini, svetske energetske, finansijske, klimatske, migrantske krize, on jeste stvaran, ali je manje opasan od sezonskog gripa, u Indiji niko nije vakcinisan i tamo je smrtnost od kovida-19 najmanja, u Britaniji je zvaničan podatak da su 93% umrlih – vakcinisani – !!! KOVID-19 je bio VOJNA VEŽBA uoči rata u Ukrajini protiv Rusije i uoči predstojećeg WW3 (u kome će, naravno, pobediti Rusija).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.