„Teško je komentarisati odluku suda“

Ustavni sud odlučio da odbaci inicijative za ocenu ustavnosti Odluke o uvođenju vanrednog stanja

Ostavite komentar


  1. Sta to znaci „tesko je komentarisati odluku Ustavnog suda“? Zar nije mogla bar jedna takozvana tv stanica da organizje otvorenu tribinu sa predstavnicima Ustavnog sa jedne i nekoga od uglednih profesora sa pravnog ili pravnika uopste uzev ? Ovako je stogla depesa iz misje rupa i ajd zdravo. da li je to ispalo demokratski ? Cuj mene, kao pitam a znam vrlo dobro kako se ovde radi.

  2. Da će ovakva odluka biti doneta,znali smo to i Stefan i ja.Ali tinjala je nada da u Ustavnom sudu ima časnih i poštenih sudija… ali na žalost nema…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.