Strukovno udruženje policije: Diskriminacija tetoviranih policajaca

Ostavite komentar


  1. Potpuno se slažem sa tom praksom, tetovaže i uniforma nikako ne idu zajedno. Nekoliko puta sam video tetovirane policajce pa i jednog komunalca sa „full sleave“ tetovažama i to jednostavno ne ide, izgledaju kao neke barabe koje su se maskirale u policajce.

  2. @Dragomir,
    znači, ako nemaju tetovažu nisu barabe? Treba da je osnovni kriterijum koliko su uspešno savladali obuku, da zadovoljovaju bezbednosne kriterijume…

  3. Tetovirani policajac je
    ideal probisveta.Krimin
    alni milje to podržava a
    ja kao gradjanka,tetovir
    anim NE VERUJEM.

  4. Nije samo izgled u pitanju, već koja to tebe unutrašnja sila tera da šaraš po svom telu. Ti ljudi nisu za službenike. Za rokere, bajkere, umetnike, muzičare i slično da, ali za policiju, i druge službe izrazito ne.

  5. To nema veze Tatu već njegova profesionalnost, etika poštenje, a te komunističke fraze zaboravite

  6. Šta je to čudno.Ko god konkuriše za bezbedonosne službe,na sistematskom pregledu,ruše psiholog i psihijatri.Tumači se kao kriza ličnosti.Pidržavam u potpunosti.To moraju biti psihički,stabilni ljudi.

  7. i kulturnim izražavanjem?? Pusti tetovažu. Bolje bi bilo da izučavaju ilustrovani bonton u boji – zajedno sa ministrom, celom vladom i precednikom pride!!! I da ih obuku u pristojnu uniformu, a ne u ove poderane trenerke i patike. Doduše, ovako se odlično uklapaju u bahatu i osiljenu vlast koja niti liči na nešta kulturno niti poštuje Ustav i zakone!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.