Težak sudar ispred zgrade Vlade Srbije, dve osobe poginule

Ostavite komentar


  1. Tragedija. Ali ima tu i simbolike jer se dogodila baš kod zgrade vlade Srbije. Mnogi misle da je to „neverovatno“… ne, to vam je proizvod APSOLUTNOG urušavanja građanskog morala kao i operacionalnih sposobnosti ljudi – zarad „očuvanja nacionalne svesti“ koji treje 30 godina! Nije moguće postojanje uspešne građanske ali ni nacionalne države bez građanskog morala i građanske svesti, moguće je postojanje samo – kao što je kazao prof Životić „bantustana“! Kad rat traje 30 g – umesto građanskog morala – rat/mržnja/hajdučija/otimačina/bahatost/ nase i podase/ gde smo svi potencijalne žrtve nečijeg necivilizovanog ponašanja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.