Među 570 kompanija iz 44 zemlje koje su izlagale u Kelnu, na najvećem svetskom Sajmu sportskih terena, posebno terena od reciklirane gume, sportske opreme, kao i kompletne opreme za bazene, nastupila je i pirotska „Tigar tehnička guma“.

Sajam je okupio vodeće kompanije u oblasti proizvoda od reciklirane gume, vrhunske proizvođače sirovina za ovu vrstu proizvoda, kao i kompanije koje izrađuju sportsku opremu, dečje igračke i slične proizvode.

Direktor „Tigar Tehničke gume“ Goran Jovanović kaže da je nastup u Kelnu imao za cilj prvenstveno dalje širenje proizvodnog asortimana i proizvodnih kapaciteta.

– Na sajmu smo predstavili širok asortiman naših proizvoda od reciklirane gume, sportski program (lopte i sportske rekvizite), uz čizme za lov i ribolov, a ostvarili smo brojne kontakte sa potencijalnim kupcima i partnerima koji su se interesovali za naše proizvode koji su inače traženi širom sveta – kaže Jovanović.

U Beogradu, na Košutnjaku, u Knjaževcu, Banjaluci i Pirotu veliki broj sportista, učenika i rekreativaca uveliko koristi sportske terene koje su izradili i postavili stručnjaci „Tigra“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari