Tijanić podelio novinare

Oštra polemika u javnosti povodom inicijative UNS-a za imenovanje ulice po pokojnom novinaru i direktoru RTS-a

Ostavite komentar


  1. Jedini greh gospodina Tijanića, koji nikako ne mogu da mu oproste ovi „podvižnici“ iz nevladinog sektora, ma šta se pod tim idiotskim terminom podrazumevalo je taj, što nikada nije bio u službi stranih službi već je uvek bio ono što jeste odnosno, državljanin i gradjanin Srbije koju nije hteo da zameni bilo kojim zapadnim „Eldoradom“. Nikada, nije gradio svoj imidž, kako ga danas grade svi „izvikani“ novinari, konfrontirajući se, po svaku cenu, i kada treba, i kada ne treba, sa vlastima u Srbiji?! U Srbiji je postalo pravilo da si ispravan, da si na pravom putu, samo onda kada si u sukobu sa vladajućom garniturom ili, ako pljuckaš po sebi i svojoj državi. Bio je novinar visokog kalibra, čijih su se reči mnogi bojali.

  2. Pa da li je moguce da A.Tijanic dobije ulicu u Beogradu. Za sta je on zasluzan. I kakav je talenat taj covek posedovao kad je svaku svoju tezu potkrepljivao fizickom silom ili monopolom vlasti. Srbija je stvarno udarila u dno. Koju je to drustvenu temu novinar A. Tijanic izveo na cistac posle cega je u drustvenoj stvarnosti nesto popravljeno na bolje. A. Tijanic je bio megafon bivsih komunistickih komiteta, posredstvom koga su odasiljane etikete i ljaga na sposobne profesionalce iz drzavnog aparata koji se nisu uklapali u gubitnicku viziju CRVENOG DVORA. I zato je bogato nagradjen, ali ne za novinarski rad vec za gacanje po blatu u podzemnim virovima od Makedonske do Takovske ulice. Svaka prica da je A.Tijanic napravio dve televizije je cista laz, jer su TV Politiku i BK TV napravili profesionalci sa TV Beograda ili kasnije RTS-a, koji su napravili i sve ostale male komercijalne televizije, koje su u medjuvremenu postale velike kao sto je TV Pink. Inace izbor Tijanica za direktoraa RTS-a bio je najveci poraz za televizijske zvezde te velike televizije, koji su doziveli da im za direktora dovedu coveka, koji je pre toga radio na telviziji koja je u stvari bila video rekorder. Falsifikatori su stvarno poverovali da su oni nesto radili dobro svih ovih godina pa su poceli sebi da dele ulice i spomenike. Zato je Srbija prikovana za dno. i tesko ce se od njega odlepiti sve dok se kitimo lazima.

    1. Ljubomorni ste na oštro pero gospodina Tijanića pa, zbog toga, iz Vas progovara zloba i pakost, što je tako „prirodno“ za jedan sloj ljudi. Pored toga što je umeo sa rečima, gospodin Tijanić je imao i „one stvari“, kada je trebalo da se suprotstavi svojim nedoraslim protivnicima, koji su mu, podlo, u potaji i iza ledja pravili „sačekuše“, čak i fizičkom silom. Jednostavno, nije se bojao nikoga, što Vi, u kojima kuca zečije srce, nikada niste imali hrabrosti. Ako zbog odluke, da se jednoj ulici dodeli ime Aleksandra Tijanića, nariču „Žene u crnom“, to je najbolji znak da je on zaslužio ne samo ulicu već i bulevar.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.