Tim menadžer u Fudbalskom savezu pretio novinarki Danasa Snežani Čongradin

Primila niz pretećih i uvredljivih poruka nakon izjave za agenciju FoNet

Ostavite komentar


  1. Nisam za nasilje. Jesam za toleranciju. Jesam za ravnopravnpst. Jesam za poštovanje. Ne prijaju nama svima reči o osudi Srpskog naroda. Ako neko može ne smetano da psuje predsednika države, to isto udruženje nije se oglasilo. Ja bih ovo osudio da je udruženje osudio psovanje predsednika.

  2. U drzavi u kojoj se osudjenoi ratni zlocinci tretiraju kao heroji kojim se poklanjaju dolari, stanovi i automobili, sve je, pa i ovo moguce.

  3. Postovanje za Vasu iskazanu hrabrost u Srbiji se istina gazi pored svih istiriskih izvora, svedoka,pisanih I foto dokumenata ne zeli da vidi od svoje zasleplenosti svojom mrznjom prema svim civilizaciskim vrednostima XXI I razmislja svojom glavom.

  4. I sve to samo zato sto Snezana nije rekla „strasan zlocin“ kao sto to rade „patriote“. Onda je u redu. Kad se ludilo i glupost proglase za patriotizam opasno je pokazati da si razuman i zdrav.

  5. Ja se sve slažem sta je Snežana rekla u emisiji i dajem joj punu podršku.
    Nisam siguran da je to manjinsko mišljenje, samo mislim da u javnosti samo lažne patriote pričaju i glasni su.
    kamo lepe sreće da Snežana može to da kaže na janom servisu

  6. FSS će uraditi nešto… ako… ako… ia tako u beskraj. Uvek to beskičmenjačko AKO. Kao i kod lekarske komore, farmaceutske itd.

  7. Nijeste daleko odmakli od vlasti .Kad vam se ne svidja komentar, na prvo javljanje pisete“ nazad .Pisanjekolumnistkinje mi se nikad nije svidjalo .

  8. Ne znam gde je ovde pretnja i kakva je ovo pretnja. Pa u kojoj zemlji mozes da nazoves svoju rodjenu zemlju i narod genocidnom.

  9. Tacno tako. Ovo nije normalna zemlja. U normalno zemlji ubice se ne tretiraju kao heroji.
    Genocid je bio I svi koji ga negiraju bi ga opet napravili. Srbi nisu genocidan narod, a pocinioci imaju ime I prezime.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.